Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

ok, azért nem kell eretvágni magunkon. Volt ilyen és biztos vagyok, hogy lesz még ilyen meccsünk. Mint ahogyan a Realnak is. Egyébként Lucho első évének rajtjára emlékeztet, akkor is "rotált" állandóan, annyira, hogy 1 hónapig minden meccsen más volt a felállás, aztán egy jó kis szezon kerekedett belőle. Remélem most is csak ezért ragaszkodik ehhez.Atalanta írta:Barcás Barátaim! Nagyon nyugodtan, jókedvvel fogadjátok a csúfondáros vereséget! Csupa jó kedv, végül is nem telt el három forduló, már 3 pont hátrányban a bomba rejállal szemben.
Van ok a jó kedvre a lassú és nagyképű Busival, a nyugdijas Inivel, a másodosztályba való Vidallal és a hihetetlenül szürke Denissel...Tényleg...
Ja, és nyolcvan felesleges oldalpasszal ritkán lehet nyerni!

Ez teljesen így van, bár egy Alavest a szertárossal is illene megverni. Na mind1. Remélem egy darabig elég volt az ilyen semmi értelme pihentetésnek.csababarca írta:Szeptember elején annyi értelme van rotálni, mint egy bl döntőn. Semmi. LE is ugy latszik azzal akar nagy taktikus lenni hogy rotál.
Rotálni november-december-januárban kell, akkor van értelme, nem a szezon második hetében.
Busi mit keres a listán?palesz77 írta: szavazzon aki tud..
Matyival semmi gond nem volt. Masch-ot ilyen gyengén játszani még nem láttam. Az, hogy Messit, Suarezt pihentette Enrique azzal semmi baj nem volt, de hogy Umtitit és Piquet meg SR-t minek azt nem értem.Atalanta írta:Ide vezet az ellenfél lenézése.... Azt hiszem Vidal, Mathieu sokat nem lesz a csapatban az év hátralévő részében. Enrique ezt túltolta. Madridban röhögnek rajtunk! Bő, csodás keret! Eh...
Mascherano volt benne mindket golban, nem Matyi..Atalanta írta:Ide vezet az ellenfél lenézése.... Azt hiszem Vidal, Mathieu sokat nem lesz a csapatban az év hátralévő részében. Enrique ezt túltolta. Madridban röhögnek rajtunk! Bő, csodás keret! Eh...