Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a középszert persze arra értettem, hogy jelenleg azok, tehát egyik sem sztárként érkezett ide.csababarca írta:személy szerint egyedül Umtitiben látom azt,hogy tényleg kezdő szint lehet.
ne szórakozz azok világsztárokvisca el barca írta:ráadásul nyáron vettünk 5 közepes játékost akikről LE nyilván elhitte, hogy egy az egyben pótolják a gálakezdőket.csababarca írta:hogy semmi értelme nincsen rotálni szeptemberben, a bajnokságban.
ráadásul nyáron vettünk 5 közepes játékost akikről LE nyilván elhitte, hogy egy az egyben pótolják a gálakezdőket.csababarca írta:hogy semmi értelme nincsen rotálni szeptemberben, a bajnokságban.
...és edzőkTromort77 írta:A helyzeteink megvoltak. Rakitic is lőhetett volnak kettőt az első féldiőben és akkor most mindenki LE egyéb testrészeit fényezné. De most onnan ahonnan máskor beszokta lőni most nem tudta. Ilyen meccs volt, nem jött össze semmi sem. Általában így is nyerni szoktuk az ilyen meccseket de most volt egy komoly védelmi hiba a kezdő játékosunktól. Nem csere játékoson ment el, hanem Mascherano-n. Érdekes, hogy válogatottban felszántotta a pályát és zseniális volt, most meg élete egyik legrosszabb Barcás meccsét hozta le.
Már meccs közben is az eszemben volt a 2010-es Hercules elleni hazai meccs a 2. fordulóból. Ott a frissen feljutó Hercules vert el minket 0-2re és mindenki a gatyájába csinált. Aztán rá egy hétre vertük az Atletico-t és visszaállt a világ rendje, meg se álltunk a bajnokság+BL kombóig. Ezek benne vannak. A lényeg, hogy tanuljanak belőle és ne legyen több ilyen. Ha valamikor jó a szezon során az most van, mert ki lehet javítani. Nem baj az, ha van egy kis intés, hogy igenis nem lehet senkit sem félválról venni. Jó az, ha néha-néha visszaszállnak a földre a játékosok.
suarez? igen, többször. folyamatosan kimozgott kapta is a labdákat, rajta legalább láttam hogy akar. vagy egy csúcs ferrarink és elindulunk egy audival a versenybenS.Agüero írta:Ezt kicsit túltoltad, veb. Paco meg oké, hogy háromszor ért labdába, de utána Suárez többször? Nem. Mit kellett volna csinálnia, ha nem kap labdát?
Léfe írta:Nem irnám az összeállitás javára a vereséget. Amikor a nagy hármas pályán volt akkor is nullák voltunk. Másrészt egy Alavest ennek a csapatnak is agyon kellett volna vernie. Alkaser nem szokta még meg a husdarálót, Vidál igen gyenge igazolás. Ezzel együtt - még a gyenge muzsika ellenére is
-csak a nagy helyzeteket kellett volna beverni. Körülményesek és lassuak voltunk és a sok pontatlanság sem tett jót. Én bizony az összeállitás láttán is magabiztos gyözelemre számitottam.
ok, azért nem kell eretvágni magunkon. Volt ilyen és biztos vagyok, hogy lesz még ilyen meccsünk. Mint ahogyan a Realnak is. Egyébként Lucho első évének rajtjára emlékeztet, akkor is "rotált" állandóan, annyira, hogy 1 hónapig minden meccsen más volt a felállás, aztán egy jó kis szezon kerekedett belőle. Remélem most is csak ezért ragaszkodik ehhez.Atalanta írta:Barcás Barátaim! Nagyon nyugodtan, jókedvvel fogadjátok a csúfondáros vereséget! Csupa jó kedv, végül is nem telt el három forduló, már 3 pont hátrányban a bomba rejállal szemben.
Van ok a jó kedvre a lassú és nagyképű Busival, a nyugdijas Inivel, a másodosztályba való Vidallal és a hihetetlenül szürke Denissel...Tényleg...
Ja, és nyolcvan felesleges oldalpasszal ritkán lehet nyerni!