Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos még haragos hogy nem hozzánk jött
elég szánalmas egy helyzetA szurkolók bocsánatáért esedezik Pablo Ibanez, az Atlético Madrid válogatott labdarúgója, aki a németországi világbajnokság alatt azt nyilatkozta: elképzelhető, hogy az ősi rivális Real Madridnál folytatja pályafutását. A 24 éves futballista Juan Palacios, a Real elnökjelöltjének ígéretei között szerepelt, ám végül Ramon Calderón lett a királyi gárda első embere. "A torna alatt az ügynökeim tájékoztattak róla, hogy keres a Real és amikor megláttam a konkrét összegekről szóló ajánlatot, komolyan elgondolkoztam a váltáson. Elnézést kérek a szurkolóinktól, nem lett volna szép dolog, ha az ősi ellenséghez szerződök. Remélem bebizonyíthatom nekik, mennyire szeretem a klubot" - nyilatkozta a 24 éves védő. (index)
1.Agüerot nem igazán láttam eddig játszani, csak egyszer-kétszer. Sztem egy kicsit túlsztárolják. Egy gyenge csapatban könnyű vezéregyéniségnek lenni, de mi lesz az Atleticoban.mrmonster írta:1. Az Atletico leigazolta Sergio Agüero-t, kíváncsi leszek erre a gyerekre, nagy tehetségnek tartják.
2. A Sevilla megvette Hinkel-t a Stuttgartból. Daniel Alves is jobbhátvéd és ő is. Talán már tudják, hogy Alves-t nem tudják megtartani?
3. A Villarreal-ból talán még bajnokesélyes csapat is lehet, ha összeáll egy Cani, Senna, Riquelme, Pires középpálya, elöl pedig a Nihat, Forlan kettős...
Nekem nem annyira szimpik talán a milosevics miatt is aki azért jól leosztotta a ramost: Eltöröm a nyakad azt nem mész a vbre! Na ez nem szép de ezt megszokhattuk néhányszor a szerbek büszkeségeitől a másik meg az a delporte akit az olegeur oda vissza kicselezi meg megforgatja az... (nem azt mondom hogy rossz a presas de nem vmi technikás kölök)Ronaldinho 17 írta:Lehet hogy itt a végén(Barca+Real elverése+UEFA-kupa) a Sevilla megérdemelte volna a BL-t,de mivel egész évben az Osasuna( is ) fantasztikus volt,és 2x!! megverte ezt a Sevillát,megérdemelte a BL-t,én nagyon örültem neki,szimpatikusak(Sevillaval sincs bajom)
Kozben már rájottem én is. Kár, pedig elnéztem volna oket a BLben, az Osauna nem hiszem h nagyot tudna alkotni, ha bejut a 1átalán a csoportkorbe.cps46 írta:Az egymás elleni számít, Osasuna oda-vissza verte a Sevillát.LG írta:Az Osa indulhat a BLbenHisz a Sevillának is ugyanannyi a pontja és jobb a golaránya, vagy rosszul tom
Az egymás elleni számít, Osasuna oda-vissza verte a Sevillát.LG írta:Az Osa indulhat a BLbenHisz a Sevillának is ugyanannyi a pontja és jobb a golaránya, vagy rosszul tom
Legyen 7, s akkor övé az aranycipő.noname írta: Legyen három.![]()
Legyen három.Charlie írta:Ezzel most mit akartál mondani?Szted örül egy játékos ha osztoznia kell egy ilyen címen?Szépen rámoljon 1-2-t Eto'o az utolsó fordulónkban.Los Banditos írta:Szerintem nem akkora baj hogy Villa gólt szerzett mert 24 volt neki akkor most van 25 és Samunak is 25 van.Legroszabb esetben osztoznak rajta
C.
Ezt már hallottam...fcjoc írta:Ezt nm teljesen értem..Badi írta:Amúgy, ha megnyerjük holnap a BL-t, a Sevilla így is -úgy is indul jövőre a BL-ben
Ezzel most mit akartál mondani?Szted örül egy játékos ha osztoznia kell egy ilyen címen?Szépen rámoljon 1-2-t Eto'o az utolsó fordulónkban.Los Banditos írta:Szerintem nem akkora baj hogy Villa gólt szerzett mert 24 volt neki akkor most van 25 és Samunak is 25 van.Legroszabb esetben osztoznak rajta
Ezt nm teljesen értem..Badi írta:Amúgy, ha megnyerjük holnap a BL-t, a Sevilla így is -úgy is indul jövőre a BL-ben