2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gyanitom,hogy az lehet a dolog nyitja, hogy a FIFA hozta azt a szabályt hogy a VB győztesnek is selejtezőt kell játszania(lehet hogy a franciák 2002-es "sikeres" szereplése miattRivaldinho írta:az volt a szokás h a jelenlegi világbajnok játsza a nyitómeccset, szal énse értem mér a németek jáccanakS T U P I D S H A R K írta:Istenem. Most nézem a sport klubbot. VB beharangozó: németország játszhatja a világbajnokság nyitómeccsét costarica ellen. Mér ki a tököm játszaná, ha nem a hazai csapat.
az volt a szokás h a jelenlegi világbajnok játsza a nyitómeccset, szal énse értem mér a németek jáccanakS T U P I D S H A R K írta:Istenem. Most nézem a sport klubbot. VB beharangozó: németország játszhatja a világbajnokság nyitómeccsét costarica ellen. Mér ki a tököm játszaná, ha nem a hazai csapat.
Pont ez az, mert attól mert valaki éppen Costa Rica, vagy Trinidad, attól még nem kellene leírni, ők is tudnak jó meccseket játszani. Ráadásul amennyit az RTL bakizni fog, húúú rossz belegondolni.Charlie írta:Láttam milyen meccsek lesznek a sportklubon,nem sok minderől maradsz majd le.Persze bosszantó,mert szeretné az ember az összes meccet végignézni.
C.
Miért nem érted ? Én a szobámat szét tudtam volna verni tegnap este olyan ideg, meg energia volt bennem.... ha te, meg én ott lettünk volna, mi is törtünk-zúztunk volna, ez biztos..............Mardel írta:Mondjuk azt nem értem miért törtek be kirakatüvegeket,méghozzá ruhaüzletekéit!!
Pedig érdemes nézegetni, mert nagyon sok barcával kapcsolatos műsor megy rajta.Mardel írta:és köszi sasi1..eddig nem is tudtam,hogy van ilyen csatornám!!
Nézzétek, mert nagyon jó, egész éjjelig ez megy majd élőbensasi1 írta:Akinek műholdas UPCje van, vagy csak egyszerűen van műholdvevője, és az Astrára néz a tükre, Ott a TVC International 11685 V 22000 élőben adja most a fiesztát 20.30-ig !