randomguy írta:hello
valami hivatalos van már a kölcsönadásáról?
nem lenne rossz döntés, neki mindenképpen jobb, hogy nem a padot koptatja. többet fog játszani mint havi 60 perc, mi meg megoldjuk majd maschevel vagy robival 1 évig.
Az az igazság, hogy ettől a kölcsönadástól én legalább annyira tartok, mint, hogy itt maradjon. Ha a tendenciát nézzük nem nagyon jöttünk ki még jól belőle. Rafinha, aki beválhat, de sajnos ő bukta az egész szezonját. Denis kölcsönadása egy kicsit más volt, sőt ő is ment tovább.
A kölcsönadásokkal az a baj, hogy az aktuális edző nem úgy áll hozzá, mint a "saját" játékosaihoz. Ha tudja, hogy valakivel nem számolhat hosszabb távon nyilván nem ő lesz akinek elsősorban bizalmat ad, főleg, ha az egy nem kiforrott játékos, akire egyből lehet számítani. (pl. Vermaelen) Denis is azért félig-meddig a Villarrealé volt és ha jó szezont fut még pénzt is kaptak érte.
Rafinha lehet a kivétel, aki bizonyított is előző klubjában és megvolt az esély, hogy beverekedje magát, ha Naingollan nem intézi el.
Viszont, ha jön egy sérüléshullám (ne így legyen) több szerephez is juthat, lásd SR. Amellett a kp bármely pontján bevethető.
Persze a játékpercek inkább biztosítottak a Valenciában, csak én attól félek, hogy ugyanúgy eltűnik a süllyesztőben, mint a többi kölcsönadott játékosunk. Ha pedig tegyük fel jövőre/azután már nem Lucho lesz az edző még kevesebb esély van a visszatérésre.
Szóval elég 22-es csapdája, csak remélni tudom, hogy számolni fognak vele Valenciában és követjük is majd, viszont nem tudok optimista lenni vele kapcsolatban.