Megerte mar felkelni, ma megtudtam, hogy divatmajom vagyok, mert szerintem gyengen jatszott az utobbi 2 meccsen, es hogy
ez es
ez a hiba nem neki, hanem annak koszonheto, hogy nem a baloldalon jatszott. Ezek sima szituaciok, amit egy vedonek barhol meg kene oldani, ezt arra fogni, hogy nem a posztján volt - foleg a gyertyat.. Mintha Suarez balszelsot jatszana, odaerkezik a kapu ele, elrontja a ziccert, de no para, nem csatarkent jatszott, igy nem kell tudni beloni.
A Leganes elleni otthagyasara ra lehet fogni a posztot, de halkan megyjegyeznem, hogy Bartra ezert volt evekig savazva, hogy nem tette ki partvonalra Balet hasonlo szituban.. Masch egy jobb napjan jo utemben alaver, aztan nincs helyzet, most meg vegigmozizta.. Javier sajnos abban produkalt gyengebbet az utobbi 2 meccsen, amiben eddig a legjobb volt kb. Harciassagban es koncentraltsagban. Ez alatt a 2 meccs alatt tobbszor nyomtak el es eloztek meg, mint tavaly egesz szezonban kb, a Tata csapat fele idoket hozta vissza teljesitmenyre, es akkor divatmajom valaki, ha ezt szova teszi? Hagyjuk mar. Pique az ilyenek miatt kerult lelatora 2 eve par hetre, es kapta ujra ossze magat fejben. Akkor o is csak ki volt pecezve gondolom anno, teljesen jogtalanul.
Nyilvan voltak szep mentesei, klasszisrol beszelunk, nem Vidalrol, de boven erzodik, hogy ez jelenleg nem a top formaban levo Masch. Meg a statokon is jatszodik, 10-bol 3 szerelesi kiserlete volt jo, es 1 fejparbajt se nyert az utobbi 2 meccsen, pedig meglepoen jo volt eddig ezekben, az alacsony termete ellenere is..
Ugyhogy en vallalom a divatszurkolo titulust ezek utan, akkora majom vagyok, hogy az eddig god modeban jatszo, es a stabilitasa, de meginkabb a kemenysege miatt imadott kozephatvedunknel zavar, amikor meccsenkent van kb 2 olyan megmozdulasa, amibol barmikor golt kaphatunk. Foleg annak tukreben, hogy ezeket eddig sallagmentesen megoldotta javareszt.
Yokozuna írta:Busquets úgy jön ide, hogy amíg Masc-ot össze vissza dobálják a posztok között, és évek óta nem a saját helyén játszik, megnézném, hogy másik játékos teljesítménye hogyan alakulna ilyen esetben.
Nalunk meg mindig ez a posztja, es sok even at klasszis teljesitmenyt hozott le, a gyengebb meccsei utan elovenni, hogy nem is kh.. Sose ertettem. Szimplan nincs jo formaban, es ezt fel is hozza neki par ember, ennyi a tortenet, nem tudom ez miert faj sokaknak. Businak meg ahhoz semmi koze, hogy Masch epp hogy szerepel es milyen hibakat vet, en se ertem hogy jon o ide. Mintha SR gyengebb idoszaka utan valaki benyogne, hogy de Ini se tudna ott jol jatszani..