Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ezeket a megállapításokat az elmúlt 5 meccs vagy csak a Legandés elleni találkozó alapján sikerül meghoznod?Yokozuna írta: "... Denis nem meggyőző, és Alcacer egyelőre tévedésnek tűnik ennyi pénzért. Munir nem a kedvencem, de többet ér nála."
a mentségükre legyen mondva h a többségük 0-4-nél jött be, amikor egy olyan csapatba kellett beállniuk akik kb 20%-on pörögtek...ZBarca írta:a becseréltek elég szürkék voltak.

Ehhez úgy en bloc kell egy nagyon felelőtlenül játszó Leganes, akik meg sem közelítik azt a játékot, amit az Atletico ellen mutattak. A második gólunk jellemezte leginkább ezt, mikor óriási labdaeladás, majd elfekvés és végigmozizás ahogy besétál Suarez.MessiNeymarSuarez írta:Ha ez kell ahhoz, hogy a betömörülő csapatok ellen ne ejtsünk pontokat az egykapuzással akkor egye fene.brownieheaven írta:
Az utolsó két bajnokin távolodtunk el a leginkább a Guardiola-féle barcától, ami a játékképet illeti.

Ha ez kell ahhoz, hogy a betömörülő csapatok ellen ne ejtsünk pontokat az egykapuzással akkor egye fene.brownieheaven írta:
Az utolsó két bajnokin távolodtunk el a leginkább a Guardiola-féle barcától, ami a játékképet illeti.

Túloldalon meg Neymar volt. Most lesz Alba, és Rakitic/Rafinha a másik oldalon - ha ez lesz -, védekezésben annyira nem féltem a csapatot megmondom őszintén. Remélhetőleg a Leganes se fog nagy támadóerőt képviselni, akkor nem lehet gond ezzel a felállással sem.Bob_Marley írta:Csak ahhoz kellett egy olyan Pedro aki végigsprintelte az egészet. 3 védőnél a középpályásoknak, támadók szélsőknek még többet kell védekezni.
Csak ahhoz kellett egy olyan Pedro aki végigsprintelte az egészet. 3 védőnél a középpályásoknak, támadók szélsőknek még többet kell védekezni.palesz77 írta:2 éve a PSG ellen a semmiből játszottunk 3 védővel Dani kiesésekor, és elég jól ment akkor a játék. Amúgy lehet, hogy tényleg 4 védős rendszer lesz, de akkor szerintem Masch lesz a jhv.Bob_Marley írta:...

Adom, amit mondasz, abból a szempontból, hogy a 3 védős rendszerre való átállást nem lehet 1 hét alatt végrehajtani. Teljesen más szerepük van a hátvédeknek, máshogy kell helyezkedniük, ráadásul egyik középhátvédünk se játszott még ilyen rendszerben. Úgy hogy én se tartom jónak, hogy így a semmiből előkapta LE ezt a felállást. Persze, ez kisebb csapatok ellen nem számít annyira.Bob_Marley írta:Azért az hogy három védő és akkor hajrá nem úgy működik, hogy beteszünk hármat hátra és akkor megvagyunk. Teljesen más a három védős rendszer meg a négy, nem hiába olaszoknál elterjedt leginkább a három védő, de kiskoruk óta sokszor tolják ilyenben. Kíváncsian várom valóban 3 védőnk lesz-e, de meglepődnék rajta és felesleges is lenne ilyennel kísérletezni. Hozzáteszem nem láttuk az edzéseket (lehet régóta próbálgatjuk), de a három védős rendszert nem egy hét begyakorolni.
2 éve a PSG ellen a semmiből játszottunk 3 védővel Dani kiesésekor, és elég jól ment akkor a játék. Amúgy lehet, hogy tényleg 4 védős rendszer lesz, de akkor szerintem Masch lesz a jhv.Bob_Marley írta:...

Remélem Rafinha. Jó kezdő amúgy, nekem tetszik, baromi kíváncsi leszek, hogy ebből mi sül ki. Rafinhára nem számítottam, de úgy tűnik tényleg nem kerül háttérbe, ez jó hír - neki mindenképpMessias2 írta:3-4-3 lesz az, majdnem biztos. Arra leszek kiváncsi, hogy ki lesz a középpálya jobb oldalán. Rafi vagy Rakitic?
És még azt hittem én vagyok túl fáradt..ferninho írta:Értem, hogy LE jó kondiban tartja magát, de lehet sok lesz neki a balszélső poszt kezdőként...
ferninho írta:Értem, hogy LE jó kondiban tartja magát, de lehet sok lesz neki a balszélső poszt kezdőként...visca el barca írta:állítólag ilyen felállás lesz
https://pbs.twimg.com/media/CsjBviZWIAAJ6Re.jpg" target="_blank