2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vakmacska írta:köszönjük godin
De.palesz77 írta:Elobb pl epp szerelt egy baromi fontosat.
Messinek meg remelem nem a lagyeka megint..
Ebbe nehéz belekötni, hiszen az Atlético eddig nem sokat mutatott. Magyarul hiba nélkül védekezikTobias88 írta:Az Atleticonak igen. Hiányzik nekik, hogy a jobb oldalunk lyukas és nem tudnak minket úgy lekontrázni, ahogy szoktak. SR tökéletesen csinálja amit csinál, nem vállal sokat de a védekezésben maximálisan teljesít. Alba is ugyan ez a túloldaltBarca333 írta:Alves hianyzik a jobb oldalrol.
Szerintem pontosan ezért nincs ott Messi. Nincs kivel összejátszania. Alvessel ismerték egymás gondolatait, Robertoval ez még maximum kialakulóban.Messias2 írta:*Messi. Gyakorlatilag jobbszélső nélkül játszunk, Leo bent számháborúzik Suarez mellett, ezzel még kevesebb területe van..Barca333 írta:Alves hianyzik a jobb oldalrol.
Atleti megint zseniálisan védekezik, egyedül a letámadásiankkal nem tudnak mit kezdeni.
A félidő végéig a legritkább esetben volt a labda a jobb oldalon. Utána volt 1 szép labdakihozatala Robertonak, addig mondhatjuk semmi, nem ment bele párharcokba. Szerettem Alves játékát, ugye főleg a támadójátékát. Nem Robertot szidalmazom, van még ideje fejlődni, kíváncsi is vagyok rá mi lesz. Mindenesetre sokat védekeznie eddig neki sem kellett.palesz77 írta:Mert?Barca333 írta:Alves hianyzik a jobb oldalrol.Robi olyan kombinációkat meg labdakihozatalokat csinál, ha hozzákerül a bogyó, amit Alves is bevállalna, mi baj van ma vele?
Az Atleticonak igen. Hiányzik nekik, hogy a jobb oldalunk lyukas és nem tudnak minket úgy lekontrázni, ahogy szoktak. SR tökéletesen csinálja amit csinál, nem vállal sokat de a védekezésben maximálisan teljesít. Alba is ugyan ez a túloldaltBarca333 írta:Alves hianyzik a jobb oldalrol.
*Messi. Gyakorlatilag jobbszélső nélkül játszunk, Leo bent számháborúzik Suarez mellett, ezzel még kevesebb területe van..Barca333 írta:Alves hianyzik a jobb oldalrol.
Mert?Barca333 írta:Alves hianyzik a jobb oldalrol.