Na, már zsinórban a 3. bajnokiján játszott 90 percet, és egyre jobb és jobb amit a pályán letesz. Védekezésben már most sokat fejlődött, ma közvetlenül 10 labdaszerzése volt, mellé 4 olyat számoltam, amikor letámadása után adta el az ellenfél, mert csak vaktában tudták előrerúgni. Amit a legjobb látni, hogy sokat volt játékban, szerintem neki volt a legtöbb passza a középpályások közül. a Granadában, és ő volt az, aki mozgatta a csapatot. Labda nélkül is ő mutatta a többieknek, hogy ki hova helyezkedjen, kinek passzoljanak labdakihozatalkor, nem véletlen szerintem, hogy nem hozzák le mostanság, fontos a jelenléte. A 75. perc körül 10 km-nél járt már, szerintem a 12 is megvolt neki, rengeteget helyezkedett, ami szintén gyengéje volt eddig szerintem. Fejlődget szép csendben, örülök neki nagyon.
Támadásban viszont javulnia kell még bőven, ma 3 necces szituban próbálta meg kihozni a labdát, 2-szer szerelték - bár egyszer csak a 3. ember -, egyszer meg a passza után már nem tudott mit tenni a támadó a labdával, úgyhogy ugyanúgy elvesztették. Az utolsó passzokkal se mert még próbálkozni, pedig 2-3-szor adta volna magát, mégis a biztosat választotta. Emiatt kicsit "haragszom" rá, de ez majd jönni fog szerintem, ha megjön az önbizalma. A Granada biztató úton indult el most, ez a felállás meg nagyon passzol hozzá, jó kölcsön lehet ebből még!

(Mondjuk most szabályos gólt vettek el a Málagától a végén, de ez nem érdekes.

)
off.: Emiatt új hsz-t nem akarok írni, de Sandrot is jó volt nézni. Igazi agilis, gyors csatár, haragszom rá is, hogy nálunk az utolsó évében ennyire feladta. Ilyen formájában nekünk is hasznunkra lenne szerintem, most is lőtt egy lesgólt, és végig veszélyt jelentett. Remélem megragad egy elsőosztályú csapatban hosszú időre, szimpatikus a játéka.
A meccs passztérképe.