Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Itt a keret :Samper írta:Aleñá bajnokin kispados.
? Most kerult fel a B-hez, sot, hivatalosan meg a Juvenil tagja.. Mitol kene elkeserednie? Legalabb 1 szezonra van meg a nagycsapat padjatol, mar annak orulhet, ha a kupameccseken cserekent jatszhat. Eljon majd az o ideje is, de ha mar most turelmetlenkedne - amit halkan megjegyzek egyaltalan nem tesz -, akkor eleg nagy onertekelesi gondjai lennenek..Samper írta:Viszont ha nincs fogadókészség "fent", teljesen érthető, ha a játékosok beleszürkülnek a csapatba. Ez mindenekelőtt Alenara vonatkozik: akkora csinnadratta volt nyáron körülötte, hogy nem csoda, ha kedvét szegi, hogy sehol semmi.
https://www.youtube.com/watch?v=GGIbksM2Qdcntibi67 írta:18 órától lesz a B csapat meccse.Valaki tud linket adni?
Előre is köszönöm.
Gareth Tello írta:Marlon ugyebár végre debütált a Barça B-ben a hétvégén, dicsérő szavakból pedig nem volt hiány:Remélem, a hétvégén a Gavà ellen végre összeáll a Marlon-Tarín páros...Gerard López: "Marlon is a centre back who is great on the ball. He has to adapt to European football, but he has a bright future."
Aleñá: "Marlon is very strong and good on the ball. He has the characteristics that a centre back at Barça's first team needs to have."
Palencia: "Marlon has adapted very well, thanks to his humility, hard work and cheerfulness. He is technically and physically strong."
Carbonell: "Marlon has been training very well, always smiling. I'm sure that he will still improve and contribute a lot to the team."![]()
e
Remélem, a hétvégén a Gavà ellen végre összeáll a Marlon-Tarín páros...Gerard López: "Marlon is a centre back who is great on the ball. He has to adapt to European football, but he has a bright future."
Aleñá: "Marlon is very strong and good on the ball. He has the characteristics that a centre back at Barça's first team needs to have."
Palencia: "Marlon has adapted very well, thanks to his humility, hard work and cheerfulness. He is technically and physically strong."
Carbonell: "Marlon has been training very well, always smiling. I'm sure that he will still improve and contribute a lot to the team."
Messias2 írta:Grimaldo kisebb gólt lőtt.
Hasonlóan látom én is. Tarínnak örülnék még, de úgy néz ki, Lucho Marlon preferálja, illetve arra leszek kíváncsi, hogy Ferran kap-e majd lehetőséget egy-egy többé-kevésbé tét nélküli meccsen, akár csak 10-15 percet is. Ő is jól kezdte a szezont.palesz77 írta:Szerintem a kupában Kaptoum mindenképp játszik majd egy keveset, de lehet még Alena is. Marlon se lepne meg, plusz a Nili/Palencia kettősből valaki, ha Vidalt totál elfelejti a Kupa első fordulójáig Lucho - gondolom Nili lesz az, ő edz a felnőttekkel mindig. Még nagyon esetleg Mujica, de rá nem tennék sokat.
Kösz. Ebből - amennyire értek LE-ül, csak Marlon számára vélek kihallani bíztatást _ Alena számára meg nagyon nem.palesz77 írta: Akár, én az alapján mondtam ezt csak, hogy ki hányszor edzett a felnőtteknél, meg a múltban miket hallottam róluk. De ha érdekel:
Trained with the first team most times in September so far: Marlon 10 - Carbonell 6 - Kaptoum 5 - Alfaro Gumbau 4 - Moi Mujica Nili 3
Itt meg meg tudod nézni, hogy az előszezon alatt kik mikor edzettek az első csapattal.
Akár, én az alapján mondtam ezt csak, hogy ki hányszor edzett a felnőtteknél, meg a múltban miket hallottam róluk. De ha érdekel:Samper írta:Marc Cardona akkor se, ha felgyógyul és formába jön?
palesz77 írta:Ott volt még Kaptoum és Aitor is. Szerintem a kupában Kaptoum mindenképp játszik majd egy keveset, de lehet még Alena is. Marlon se lepne meg, plusz a Nili/Palencia kettősből valaki, ha Vidalt totál elfelejti a Kupa első fordulójáig Lucho - gondolom Nili lesz az, ő edz a felnőttekkel mindig. Még nagyon esetleg Mujica, de rá nem tennék sokat.
Kár lenne érte, sajnos ez a mai világ se segíti a mostani fiatal "sztárokat". Nagyon könnyen elhiszik magukról, hogy mekkora sztárok....Leginkább a média sztárolja fel őket és rak rájuk néha olyan terhet, amit lehet nem kellene.noname írta:Halilovic a legtehetséágesebb ifi, akit Messi óta láttam. Hatalmas kár lenne érte, de több edző ugyanarra panaszkodik. Biztos van benne vmi...