Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez azt jelenti, hogy akkor újra meg kell tanulnia focizni vagy mi? Ha pedig Munir folytatja amit elkezdezz az előszezonban akkor meg ő lesz jobb, ennyi.Subinho írta:Paco egy jó játékos, de mit vártok, utolsó pillanatban jött, nem volt ott az előszezonban, most meg alig játszik... Hogy induljon be így??? Ha hozza a Valencias formáját, jobb lesz mint Munir!
Annyira ki van hegyezve Neymarra a Mgb, hogy kajakra őt kéne lehozni és helyére Arda!!!
Meg persze Busi-Gomes
Főleg, hogy Munír sokkal technikásabb és benne van, hogy 1 v 1-be megveri az emberét.recrea írta: Nem pont ezért, de az egy teljesen érthetetlen üzlet volt.
Nem pont ezért, de az egy teljesen érthetetlen üzlet volt.TripleH írta:Rohadjak meg Munír 10x jobb volt nálunk mint eddig Paco...
Vagy Rafhina Paco helyett.Az utóbbi időben nagyon ment neki.De Busquetst kéne lekapni.Primitive írta:Arda-t hoznám most be. Szerintem jobb formában van az alább felsorolt két játékostól. Lajos mehetne be középre, Neymar bal szélre, Arda meg jobbra.palesz77 írta:
Busi le, Gomes fel, Alcacer le, Rafinha/Denis fel, aztán had szóljon.

Arda-t hoznám most be. Szerintem jobb formában van az alább felsorolt két játékostól. Lajos mehetne be középre, Neymar bal szélre, Arda meg jobbra.palesz77 írta:
Busi le, Gomes fel, Alcacer le, Rafinha/Denis fel, aztán had szóljon.

Lehet. Paco egy befejező, helyzet nélkül nem fog sose csinálni sokat, és ma nincs kiszolgálva. Innentől én nem várok tőle semmit. Én is lehoznám, mert kéne valaki, aki helyette +1 ember szervezésben, de rosszul nem játszik. Ha hozzá kerül, általában jól teszi tovább, csak szökőévente van a támadó harmadban a labda sajnos.. Ez meg az edző hibája, Lucho csúnyábban meg lett verve eddig.corol írta:Palesz - akkor nem egy meccset nézünk.![]()
![]()
Remélem, még örülsz is neki. Világlegjobbját meg senki nem írta, de mindegy.csababarca írta:Busquets...Matyika remélem hegyezed. Vilaglegjobbja.
Most akkor lehet elkezdeni játszani mert ez elég harmatos eddig.
Jah a kps védekezésünk ma elég ramaty, konkrétan nincs is.
Ez érdekes, mert kb ő az egyetlen értékelhető eddig, ráadásul ha "akkor kerülnek mögé amikor akarnak", akkor miért Albaról kaptuk a gólt?visca el barca írta:SR ma nagyon gyenge akkor kerülnek mögé amikor akarnak.
Csak Suarez lőhetett volna hármat eddig, ziccereket és ígéretes helyzeteket puskázunk el, 1-2 lenne a reális eredmény.mess2009 írta:ez akkor lenne érthető, ha bundáznánknemigen találok magyarázatot ilyen béna , lassú, lélektelen játékot rég láttam a csapatomtól. és igen...Busquets a nélkülözhetetlen ?! egy röhely a játéka. Alba szintúgy, Alcacer egyáltalán miért van a pályán? egyelőre ez : DÖBBENET.