Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor Ini-t minek hozta be?Vakmacska írta:lehet, hogy LE azért rotált, mert már előre elkönyvelte ezt a zakót.
Sport 1-en megy a meccs.ZBarca írta:Nem vagyunk rosszak, de a következő félidőben több kell.
Köszönöm!palesz77 írta:Nem ezzel volt baja, le is írta. Hanem azzal, aki a gyenge játék miatt inkább mást néz, lefekszik, eltemeti a bajnokságot, és kirúgná Luchot.Messias2 írta:Aki kritizálja a csapatot az divatdrukker.... Oké....
Senki nem temet semmit sztem. Csak páran, köztük én is, nem a napi formára, és az egyéni hibákra fogja a mait, hanem pl. LE inkompetenciájára.palesz77 írta: Nem ezzel volt baja, le is írta. Hanem azzal, aki a gyenge játék miatt inkább mást néz, lefekszik, eltemeti a bajnokságot, és kirúgná Luchot.
Nem ezzel volt baja, le is írta. Hanem azzal, aki a gyenge játék miatt inkább mást néz, lefekszik, eltemeti a bajnokságot, és kirúgná Luchot.Messias2 írta:Aki kritizálja a csapatot az divatdrukker.... Oké....
Aki kritizálja a csapatot az divatdrukker.... Oké....Titinho írta: Hajrá Barca!!! Divatdrukkereknek meg takarodó aludni inkább!
A mai este az egyetlen normális hozzászólás...Tromort77 írta:Ezt az undorító fröcsögést srácok.Hibáztunk párat, megbüntették. Nem lett vége a világnak. Menni kell előre, hátha lehet pontot menteni. Nagyon a szezon elején vagyunk még. Sok minden fog még történni. Ne csokizzatok be.
Hát Rakitic azért egy kicsit gyorsabb, meg agilisabb mint Busi(főleg a mai vagy idei)..palesz77 írta:Amúgy akik a rotálásra fogják, azok szerint ma ki hiányzik a kezdőből, akit Lucho SZÁNDÉKOSAN hagyott ki? Messi sérült, Ini tisztán látszik, hogy heti 1 meccset jó ha bír, Umtiti sérült.. Matyi-Masch az egyedül, ami megkérdőjelezhető, többi árható volt. Vagy Rakitic hiányzik ennyire szerintetek? Egyéni hibákon ment el ez a félidő inkább, ráadásul az alapkezdő játékosok egyéni hibáin.. Max az megkérdőjelezhető, hogy ilyen szezonkezdés után Busi még mindig nem padozik, de ha Denis kezdett volna helyette, szerintem sokan gutaütést kaptak volna..
Szerintem is szuper, benne látom a középpályán a legtöbb fantáziát...mondjuk eddig is tetszett, már nem az első jó meccse. (bár ez csak egy félidő volt)palesz77 írta:Sok gyászbeszéd mellett halkan megjegyezném, hogy Gomes szerintem kifejezetten jó ma, érződik, hogy egyre bátrabb. Ma már több olyan momentuma is volt, amik alapján elhiszem, hogy lesz itt keresnivalója hosszútávon is.
Vagy őt kellett volna leigazolni Alcecer helyett.Hihetetlen, hogy lemásoljuk a tavalyit...és ilyen semmirevaló nulla yago aspas ellenünk folyamat élete meccsét játssza... hát miért nem gyaluljuk le úgy, hogy még a játéktól is elmenjen a kedve???
Vagy Rakitic hiányzik ennyire szerintetek? Egyéni hibákon ment el ez a félidő inkább, ráadásul az alapkezdő játékosok egyéni hibáin.. Max az megkérdőjelezhető, hogy ilyen szezonkezdés után Busi még mindig nem padozik, de ha Denis kezdett volna helyette, szerintem sokan gutaütést kaptak volna..[/quote
Szerintem hiányzik amúgy a horvát, mert nagyon könnyen rohannak át a kp-n. Ehhez persze Busi minősíthetetlen játéka is kell. És azért NÉHA tényleg lehetne Masch a vkp., tudom, hogy a játékunk vele nem olyan, de a talán nem rohannának át úgy rajtunk, mint ma teszik, vagy tették már sokan sokszor, csak szerencsére nem minden ellenfelünk tudta olyan hatékonyan kihasználni a helyzeteket, mint a Celta.
Tőled azért várnék egy kis higgadtságot.LG írta:Az Atleticonak azt hiszem tetszik ez a forduló. Ők elhoztak 3 fontos pontot Valenciából, és ezzel átveszik a vezetést. A gyenge kezdés után most egyértelműen nekik áll a zászló, nagyon erősnek tűnnek.
Na, de talán az utóbbi percekben sikerült rendezni a sorokat, volt egy Suarez helyzet is.