Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, mi lehet a háttérben, de ma pl. csereként beállva adott egy zseniális gólpasszt.palesz77 írta: Aki jartasabba PL hirekben, az nem tudja veletlenul, hogy mi lett Batshuayival? Ahogy kezdett az szerintem parades volt, ennek ellenere megse jatszik.. Mostanaban mar cserekent se. Conte partvonalra tette valami belsos zur miatt mint Fabregast, vagy mi tortent?
Mi a szösz...palesz77 írta: Láttam, már ki is vágtam a legjobbakat a Hendo videóhoz..
Láttam, már ki is vágtam a legjobbakat a Hendo videóhoz..Tromort77 írta:Viszont Málta ellen Mom volt.
https://www.youtube.com/watch?v=n-MDofNr-UE
1:40, 2:06, 2:17, 2:30, 3:00, 4:05, 4:47
Te szoktad értékelni ezeket.![]()
A legjobbakkal is megesik.palesz77 írta:Tromortnak külön, Hendo a mágus.
Ha már a BL-ből nem jön be pénz..PCsabi írta:DONE DEAL: Chelsea have signed a £60m a year deal with Nike to be their official kit suppliers from 2017/18.
Gondoltam, bar azt nem hogy ilyen sima lesz. Nagyon jo csapat lett a Spurs, mar tavaly is nekik kellett volna hozni a bajnoksagot viszont tovabbra is tartom hogy a City lesz a vegso gyoztes.Nero. írta:Liverpool nem rossz foleg hogy tul vannak mar 2-3 komoly meccsen. Szerintem holnap jon az elso City pont vesztes.
Röviden az angol bajnokság Atmája. Iszonyú szervezettek és hatalmas a munkabírásuk. Pochettino pedig egy diktátor. Nagyon érti a dolgát, a City középpályáját megették reggelire. Amúgy meg gyenge még ez a City, hogy védelemből kijátsza a labdákat ekkora nyomásnál. Spurs bárkit képes megfogni, csak a nehezen tudják fenntartani ezt az intenzitást egy szezonon kersztül.LG írta:Én is szépen benéztem.Nem láttam a meccset, sőt, a szezonban még egy Tottenham meccset sem láttam, de mitől ilyen jók? A keretük alapján 5-6. helynél nem várnám őket előrébb.
Tsubasa kapitány bizonyít Pochettinonak.LG írta:Én is szépen benéztem.Nem láttam a meccset, sőt, a szezonban még egy Tottenham meccset sem láttam, de mitől ilyen jók? A keretük alapján 5-6. helynél nem várnám őket előrébb.
tudom, nálam is elnavigál mikor kattintok, a sok reklám miatt van, viszont azokat a füleket amiket előhöz azokat mindig csukd be és csak az eredeti legyen megnyitva, az amit linkeltem. nem fogja egyből elinditani a streamet és ha kattingatsz rá akkor mindig előugrik egy új ablak. várj 1-1,5 percet és aztán próbáld meg elinditani és müködni fog.MQuCsabi írta:igen SMART, de mindegyikről elnavigál, aztán valami regelős hülyeség feljön. Eddig nem sikerült semelyik linken:D
Minőségi jinxnek néz ki eddig.MQuCsabi írta:City tuti nyer több góllal is.![]()
Szerintem is. Egyelőre szépen tarja magát a Tottenham, de úgy gondolom, most nem lesznek versenyben a bajnoki címért, mert a tavalyi gyengélkedő nagyok idénre jelentesőnek megerősödtek. A végén a City, Pool, Arsenal hármast mindenképp eléjük várom, és a MU-Chelsea kettőst is, ha végre összeszedik magukat.MQuCsabi írta:City tuti nyer több góllal is.![]()