Lehet hívni buta hústoronynak, de idén Costa eddig 6, Lukaku 5 gól és Lukaku még tud fejlődni. Szerintem akkor is jobb center a belga, de ezen lehetne vitatkozni.
Viszont abban egyetértek Palesszel, hogy a Chelsea középpályája egy bohózat jelenleg, Conte eddig nagyon úgy fest, hogy Cescet és Kantét egymás helyettesének képzeli, pedig együtt lennének képesek valamire a pályán, Oscar gyerek is egy be nem futott ígéret, nem is értem, hogy kaphat még mindig bizalmat. Hazard játéka meg nem csodálom, hogy így le van pukkanva, komolyan kivel kezdeményezzen összjátékot? Costa, Oscar, Kanté vagy Matical? Amióta nincs játszópajtása (Mata volt az), azóta gyakorlatilag 0 a Chelseaben.
Mondjuk ami nagyon szemet szúró náluk az a védelem, vagyis annak hiánya. Gyakorlatilag mióta kiesett Zouma, Terry volt még így kisnyugdíjasan is a legépkézlábabb cd-jük, David Luiz-t hagyjuk, neki csak az arca meg a haja nagy, nem is értem, hogy voltak képesek ennyit fizetni érte Párizsban, meg most a Londonban...
Conte vagy kitud találni idén valami nagyon ütőset, vagy szerintem történelmi mélységekbe fognak visszaesni (ez persze csak az én prognózisom). Gyakorlatilag az emberek (védelmet leszámítva) még meg is lennének egy PL top 4 csapatra, de valami nagyon nem klappol még a gépezetben.
Kicsit más téma:
17.-én este 21:00-kor 'Pool - MU, nagyon kíváncsi leszek, hogy Kloppék mit fognak játszani, mert a MUnak ez most hatalmas esély, hogy forduljon a szerencséjük vagy még jobban szétessenek (nem mintha nagyon egyben lettek volna eddig). MU-ból engem 3 játékos érdekel, Rashford, Martial és Pogba a többi valamiért nem hoz lázba.