Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg pont hogy de.Elköltötte egy kissebb harmadik világbeli ország költségvetését, megszerezte Ibrát.Egyértelmű miért kapott ennyi lóvét.A cicc az hogy ennyi pénz és horrorisztikus fizetések kellenek már ahhoz hogy komoly játékost igazolni tudjon az MU,mert azért higy ők at MU már nem nagyon megy oda senki.LG írta:Nem hinném, hogy első évében bajnoki címet várnának el tőle, az elődök nem tették olyan magasra a mércét, + a riválisok erősségével is gondolom tisztában vannak. Szerintem már 4. helyet is sikernek kéne elkönyvelni ezzel a csapattal, a City, Arsenal, Tottenham hármas egyértelműen előttük jár, és a Liverpool is jelentősen erősödött, + a Chelsea is újjáépülőben van.Nero. írta:Az mindenesetre szép hogy a 40 milliárdért vett Pogbaval semmit nem tud kezdeni. Kiváncsi vagyok Manchesterben ezt meddig tűrik még el mert itt bajnokságot kéne nyerni meg a BLbe legalább 8-4 közé jutni.
Ez a PL.palesz77 írta:
Igazi PL rangadó volt na, nagy csindadrattával beharangozva, aztán kaptunk egy nagy adag csalódást a pályára..
Rashforddal szerintem az volt a baj, mint Gabriel Jesusszal az Olimpián, le volt korlátozva. Neki nagyobb szabadság kell a pályán, ehhez képest most a vonal mellé volt szegezve - ami nem is a posztja -, nem egy nagy ötlet érzésem szerint, a pályán se működött - védekezés miatt volt gondolom.Nero. írta:de pl. Rashford ma semmit nem csinált de Ibra is csak egy helyben áll elöl.
Azzal elkésett egypár évet, Rooney már rég nem az a játékos, akit ki tudna csinálni. Megtette saját maga.Feast4 írta:Amúgy szerintem a következő ikonikus játékos akit ki fog csinálni az a jo Wayne lesz.
Nem hinném, hogy első évében bajnoki címet várnának el tőle, az elődök nem tették olyan magasra a mércét, + a riválisok erősségével is gondolom tisztában vannak. Szerintem már 4. helyet is sikernek kéne elkönyvelni ezzel a csapattal, a City, Arsenal, Tottenham hármas egyértelműen előttük jár, és a Liverpool is jelentősen erősödött, + a Chelsea is újjáépülőben van.Nero. írta:Az mindenesetre szép hogy a 40 milliárdért vett Pogbaval semmit nem tud kezdeni. Kiváncsi vagyok Manchesterben ezt meddig tűrik még el mert itt bajnokságot kéne nyerni meg a BLbe legalább 8-4 közé jutni.
Benne ragadt a a hülyeségében egy jó pár éve.Ebbe halt bele két klubban és szerintem a belehal harmadszorra is.Nero. írta:Hihetetlen hogy Mourinho egy ilyen kerettel megint csak a szokásos gyáva játékát játszatja. Már rég hoztam volna a Rooney-Mihktaryan duót.
Lehet, de ma szerintem okosan teszi, hogy ezt játssza, mert a Liverpool nagyon erős támadójátékra képes, ha hagyják nekik.Benne ragadt a a hülyeségében egy jó pár éve.Ebbe halt bele két klubban és szerintem a belehal harmadszorra is.
Kicsinálja ő magát is, már évek óta ereszt lefelé.Benne ragadt a a hülyeségében egy jó pár éve.Ebbe halt bele két klubban és szerintem a belehal harmadszorra is.
Én nem, már csak azért sem, mert mindkettő elég pocsék formában van.Nero. írta:Hihetetlen hogy Mourinho egy ilyen kerettel megint csak a szokásos gyáva játékát játszatja. Már rég hoztam volna a Rooney-Mihktaryan duót.
Ne sajnáld, az első félidő bűn rossz volt, a második viszont kezd egész jó lenni, a Pool magasabb fokozatra kapcsolt, de MU gól kontrából is benne lehet a meccsben.Bár nemrég tudtam csak elekezdeni nézni
Mert Can-ban jóval nagyobb százalékban van ott a hiba, főleg, hogy sokat hagyott ki. De a melójára meg szükség van. Bár nemrég tudtam csak elekezdeni nézni, de Lallana nagyon hiányzik a mozgásával. Bár már látom, hogy melegít is. Jó lesz ez!Messias2 írta:Számomra elég nagy rejtély, hogy a Henderson-Can duó közül miért az utóbbi helyezkedik feljebb.
Emre túl lassú és körülményes ahhoz, hogy feljebb tolva is hatékony tudjon lenni.
Stun meg látszik, hogy kevés meccset játszott a brazilokkal, nagyon nem érzik egymást.
Szerintem Mou elővette a pragmatikus énjét, és a 3 belső középpályással beparkolja a buszt.palesz77 írta:Fellaini ha Herrera oldalán lesz, és Pogba szabadabban előrébb, akkor szerintem ez jó húzás lesz, Pogba előretöréseinél nem lesz mögötte hatalmas rés, amit a Pool kihasználhat.
Jól rajuk oltott mondjuk mostmár ideje voltS.Agüero írta:Pep megmondja a tutit.
http://index.hu/sport/futball/2016/10/1 ... ors_pedig/" target="_blank
palesz77 írta: Az nem o volt, nem jatszott ma se, pont azert irtam.
Az nem o volt, nem jatszott ma se, pont azert irtam.Messias2 írta: Nem tudom, mi lehet a háttérben, de ma pl. csereként beállva adott egy zseniális gólpasszt.
Conte a forduló előtt beszélt róla, sőt, utalt rá, hogy kezdhet is a Leicester ellen.palesz77 írta: mi lett Batshuayival?