Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt sajnos sose tudott objektívenRobcsyy írta:Petúr inkább maradjon a műsorvezetésnél.
Egy árva szavunk nem lehet a bíróra eddig. Meccseket eldöntő hibákat vétett a mi javunkra. Csak ezt írtam le.francisco franco. írta:Tromort77 írta:Kaptunk egy lesgólt, nem adott meg egy tizit a Valenciának, nem állította ki Busit, plussz a lerántás. Szerintem maradjunk csendben.![]()
Bakker le se tagadhatnád, hogy magyar vagy
Felsorolod az egyik oldalra tett bírói tévedéseket, míg a másik oldalon semmi nem volt mi ?
Meg se néztem a statisztikát de szerintem több Barca sárga van mint valencia...ez is sok mindet elmond.
Ettől független szerencsénk volt ez nem kétséges, de azért ne essünk már át a ló másik oldalára("maradjunk csendben")francisco franco. írta:Tromort77 írta:Kaptunk egy lesgólt, nem adott meg egy tizit a Valenciának, nem állította ki Busit, plussz a lerántás. Szerintem maradjunk csendben.![]()
Bakker le se tagadhatnád, hogy magyar vagy
Felsorolod az egyik oldalra tett bírói tévedéseket, míg a másik oldalon semmi nem volt mi ?
Meg se néztem a statisztikát de szerintem több Barca sárga van mint valencia...ez is sok mindent elmond.
Remélem ez nem az Alves felé kivívtam az új szerződést most ráérek 3 évig semmit se csinálni...Bob_Marley írta:Az a baj, hogy ma se az igazi. Előtte is sima passzt kellett volna csinálni és letenni, erre sikerült az ellenfélnek és Nani kontrát elindítania. Nem tudom mi baja van a brazilnak, de idén eddig nagyon de nagyon halovány. Kb négy rossz megoldásra jut egy jó.palesz77 írta:Neymar ha nem ollozni akar es leteszi, most lehet 2-0.. Szepnek szep volt, de azert most nem orulok ennek.
Az a baj, hogy ma se az igazi. Előtte is sima passzt kellett volna csinálni és letenni, erre sikerült az ellenfélnek és Nani kontrát elindítania. Nem tudom mi baja van a brazilnak, de idén eddig nagyon de nagyon halovány. Kb négy rossz megoldásra jut egy jó.palesz77 írta:Neymar ha nem ollozni akar es leteszi, most lehet 2-0.. Szepnek szep volt, de azert most nem orulok ennek.
Most arról beszéltem, amikor Suarez oldalt megkapta a labdát és belőtte, arra mondta a kommentátor hogy az is les és azért reklamálnak.LG írta:Ha egy játékos lesen van, nem avatkozik játékba, de zavarja a kapust, azt is be kell fújniMessiNeymarSuarez írta:Ez miota lett volna les?
Szereti szerintem a kommentátor hergelni a madridosokat, ha nem emlegeti hogy hány sárgát úszott meg a Valencia, de azt igen hogy a Barca mennyit.
Nameg hány ilyet tolnak Suareznek meg Neymarnak amit Umtiti csinált, és nem fújják be?
Ha egy játékos lesen van, nem avatkozik játékba, de zavarja a kapust, azt is be kell fújniMessiNeymarSuarez írta:Ez miota lett volna les?
Szereti szerintem a kommentátor hergelni a madridosokat, ha nem emlegeti hogy hány sárgát úszott meg a Valencia, de azt igen hogy a Barca mennyit.
Nameg hány ilyet tolnak Suareznek meg Neymarnak amit Umtiti csinált, és nem fújják be?
Neymar ellen mennyi ilyen van?LG írta:Umtiti esete is azért necces volt, persze madridista testvéreink szerint tiszta 11-es.
Úgy, hogy ez a bajnokság már rég jobb játékvezetést érdemelne.Ezt hogy érted?