Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Had örüljünk már Mou csodájának, azok után amit Real edzőként leművelt. Ráadásul itt veled ellentétben szerintem a fórum 99%-a ki nem állhatja a szpesöl ván-t.Bob_Marley írta:Nagyjából erről beszéltem valamelyik nap, kárörvendés magas iskolája van. És úgy, hogy borzasztóak voltak ma. Pedronak legalább örülök.
Feast4 írta:Kedvelem Mout.Mostanában ha nincs jó kedvem mindig mosolyt csak az arcomra.
Szerintem kössünk fogadást ki kesz a hibás.
De Gea?A bíró?A Chelsea?Vagy a csapatorvos?
Vannak bajok...palesz77 írta:https://twitter.com/fcchelseaturkey/sta ... 0952399872
Linkeld szépen a góltpalesz77 írta:Jose feje alapjan De Gea most kerult ki a kezdobol asszem..Pedro buntet, jol indul.
Emre Can't.palesz77 írta:Can is ébredezik, jó nézni ezt most.
A Sky egyébként megbízható, de ők is csak elmélet szintjén írtak róla. Elvileg Januárban a The Guardian arról írt, hogy a Pool kiakarja vásárolni, majd nemsokkal utánna új szerződést kötött. A Sky cikke erre alapozva ír, illetve arra, hogy mennyire hasonló stílusú mint Aubameyang. De semmi konkrétumot nem írnak. Lehet, hogy valóban megakarták venni. De azóta van egy Mané már, aki szintén hasonló stílusú, szóval én ehhez nem fűznék nagy reményeket.palesz77 írta:Tromort77, a Sky Sport mennyire megbízható hírforrás? Csak mert szerintük Klopp Inaki Williamset akarja télen.Én örülnék, mert bírom a srácot, de nem tudom hova kéne igazából. Originek meszeltek vajon? Inaki széleken is tud játszani mondjuk, de oda is vannak elég sokan, nem egészen értem hova szánná..
Igen, de annak idején az öregnek is idő kellett, ebből a MU-ból sem lehet 1 nyár alatt bajnokcsapatot csinálni. Ahogy írtad, nagy bajok vannak ott a kerettel, viszont nem könnyű igazolniuk, mert jó néhány csapat van, melyek alapból vonzóbbak manapság egy játékosnak, és ezt csak rohadt sok pénzzel tudják kompenzálni.Ráadásul igen csak ki van éheztetve a szurkoló tábor is.Az öreg óta csak szívnak mint a torkosborz.Szerintem komoly rangadót nem is hoztak le eddiga szezonban, de lehet rossz emlékszem.