palesz77 írta:Tromort77, a Sky Sport mennyire megbízható hírforrás? Csak mert szerintük
Klopp Inaki Williamset akarja télen.

Én örülnék, mert bírom a srácot, de nem tudom hova kéne igazából. Originek meszeltek vajon? Inaki széleken is tud játszani mondjuk, de oda is vannak elég sokan, nem egészen értem hova szánná..

A Sky egyébként megbízható, de ők is csak elmélet szintjén írtak róla. Elvileg Januárban a The Guardian arról írt, hogy a Pool kiakarja vásárolni, majd nemsokkal utánna új szerződést kötött. A Sky cikke erre alapozva ír, illetve arra, hogy mennyire hasonló stílusú mint Aubameyang. De semmi konkrétumot nem írnak. Lehet, hogy valóban megakarták venni. De azóta van egy Mané már, aki szintén hasonló stílusú, szóval én ehhez nem fűznék nagy reményeket.
Origi idén eddig nagyon formán kívül van, csereként nem nagyon tudott alkotni semmit, kupában lőtt gólt és ennyi. De még mindig csak 21, szóval belefér. Nem hinném, hogy ne számítana rá Klopp. De hozzá kell szoknia a padhoz, mert Ings is felépülőben. Már az U23as csapatban szórja a gólokat és lassan visszakerül az első csapathoz a sérülése után.