Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bízhatunk benne,hogy Tőled kapunk a meccsre streamet?palesz77 írta:Tudtommal nem, marad a stream szerintem.mahitoo írta:Adja valami tv ezt a meccset?
Engem az se erdekel ha kikapunk 5-0ra.Samper írta:Jó mix lehet az A csapat kiegészítő tagjai és a B között, ha röptében csapatot tud belőle csinálni LE. Siker esetén stabilabb lesz a hátországa a sok sérült közepette.palesz77 írta:Itt a keret a holnapi meccsre. Vidal szerencsétlen, végre játszhatna, erre fájdalmai vannak. Már ha nem csak kamuzik, és úgy döntött, hogy ő nem akar focizni már, csak edzeni..Paco meglőhetné az első gólját, remélem lesz hozzá jó stream, meglesem az biztos.
Jó mix lehet az A csapat kiegészítő tagjai és a B között, ha röptében csapatot tud belőle csinálni LE. Siker esetén stabilabb lesz a hátországa a sok sérült közepette.palesz77 írta:Itt a keret a holnapi meccsre. Vidal szerencsétlen, végre játszhatna, erre fájdalmai vannak. Már ha nem csak kamuzik, és úgy döntött, hogy ő nem akar focizni már, csak edzeni..Paco meglőhetné az első gólját, remélem lesz hozzá jó stream, meglesem az biztos.
2014/15-ös szezonban tele volt tehetséggekkel és a 3. ligában kötöttünk ki. nem muszáj minden posztra tehetség, kellenek olyan játékosok is akik stabilan lehoznak egy szintet.Samper írta:Tegnap meg egy vitatható büntetővel 0:1 re. Nincs tele a fiatal csapat tehetségekkel. Marlon aligha fog ott sok időt eltölteni, mert az A-ba való. Szerintem Alena is. Viszont a jh. ínség miatt nem kéne Palenciát ismét a jobb oldalon játszatni?ntibi67 írta:Sajnos a B csapatunk kikapott 3-2-re
Tegnap meg egy vitatható büntetővel 0:1 re. Nincs tele a fiatal csapat tehetségekkel. Marlon aligha fog ott sok időt eltölteni, mert az A-ba való. Szerintem Alena is. Viszont a jh. ínség miatt nem kéne Palenciát ismét a jobb oldalon játszatni?ntibi67 írta:Sajnos a B csapatunk kikapott 3-2-re
http://latelete.tv/ver-barca-tv-online- ... to-gratis/" target="_blankntibi67 írta:Valaki a Barca B meccsről tudna linket?
Köszi
https://www.fcbarcelona.com/" target="_blank és a Livescore szerint is 3-2 lett.MQuCsabi írta:Most akkor megbolondultam? Nem adtak meg a golz... a barca fb oldalon is 3-1 a FINAL RESULT
hát nem tudom, ismerve LE-t nagyon nem fogja játszatni dignet... pedig tényleg elég jól mozog. vidal viszont továbbra is teljesen béna. rémálom lesz az a meccs amikor majd ő játszik...Kubla9 írta:Nekem Digne játéka kifejezetten tetszett.
Albának komoly konkurencia érkezett a személyében. Végre Arda is úgy mozgott ahogy tőle az elvárható.Lehet hogy mégiscsak megérte hogy leigazoltuk?