2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem is korrekt teljesítményt hozott általában, de Digne és Umtiti se rosszak, szerintem neki itt már sok babér nem terem.Bob_Marley írta:Én szívesen látnám Matyit újra, főleg hogy lehetne általa pihentetni is.
Azért az elso szezon végén a 2 fejes jól jöttcsababarca írta:Remélem kezdő lesz az első klasszikuson,és Ronaldoék rommá alázzák
kicsit off de, ha már szóba hoztad, nem tudtok Marlonról valamit? Most a télen sikerült rendesen beregisztrálni mindenhova? És miért nem szerepel mostanában a nagyok edzésén? A B-ben pályára lépett, azt láttam, de jó lenne ha nem kerülne ki a képből, és vele oldanánk meg Matyi helyettesítését.palesz77 írta:Az hianyzik meg az idei szezonbol, egy jo kos Mathieu balhatvedkent..![]()
Engem nem zavar amugy, hogy kikerult kicsit a kepbol, jott helyette egy jobb francia, logikus, hogy o marad ki. Fog meg par meccset jatszani azert gondolom, de szezon vegen menni fog szerintem. Viszont elgondolkodtato, hogy ha Marlon veszi pl majd at a helyet, akkor o mennyit is fog jatszani..
Digne kiváló bepassza után lehet megint megnyílik az út előtterandomguy írta:felépült már egy ideje, de umtiti kiszorította, pluszban most még balhetvéd tartaléknak is van egy dignenk, szóval érthető, hogy el van tünve manapság.
Nagyon peches a sérülésekkel, sajnálom.palesz77 írta:Defender Jeremy Mathieu, who picked up a calf injury in his right leg against Espanyol, will be out for 3 to 4 weeks. [SPORT]
Samper fórumtárs már dörzsöli a tenyerét.Feast4 írta:palesz77 írta:OFFICIAL: Jeremy Mathieu picked up a calf injury in his right leg against Espanyol. More test will be taken tomorrow. [FCB]
Hááát eljött a B csapat védőinek az ideje.
Az első szezonjában szerintem nagyon jó 3. számú védő volt, a második már gyengére sikeredett + jöttek a sérülések is, az új szezonban pedig még rosszabb.Amikor ide került voltak meccsek amikor kifejezetten jó volt és hasznos.De a szélső játék ezzel a nagy cula mérettel meg ezzel a darabos mozgással már nem megy. Most már lassú is mint a baj, meccsben se nagyon van, egyszóval gáz.De most már tényleg minden téren.Nem tudom meddig szól a szerződése de szerintem most már innen vonul vissza.
palesz77 írta:OFFICIAL: Jeremy Mathieu picked up a calf injury in his right leg against Espanyol. More test will be taken tomorrow. [FCB]
Ez most hogy jött ide?Samper írta:Marlon toronymagasan jobb nála.MQuCsabi írta:Sosem volt Barca szint, megint emberhátrány a pali...
Marlon toronymagasan jobb nála.MQuCsabi írta:Sosem volt Barca szint, megint emberhátrány a pali...
MQuCsabi írta:Sosem volt Barca szint, megint emberhátrány a pali...
Az ilyen primitív barmokra simán kiszabnék egy jó 500 óra közmunkát.Tromort77 írta:https://twitter.com/JaaviRcd99/status/7 ... 09760?s=09 Matyi