LG írta:Coutinhonál Palesz leírta legnagyobb problémát, nem kiegyensúlyozott. Persze mindenkire igaz, hogy vannak rosszabb meccsei, periódusai, csak Ini és Rakitics még rossz napjaikon is viszonylag tűrhetőek, addig a brazil kb. mint Fabregas, hajlamos úgy eltűnni, hogy az már szinte emberhátrányt jelent.
Mivel fiatal játékosról van szó, javulhat még ebből a szempontból, az idei szezonja eddig nagyon biztató.
Meg lehetne kockáztatni a leigazolását, attól függően Ini hogyan bírja, mennyire hátráltatják a sérülések, mert amig lehet vele hosszútávon kezdőként számolni, addig feleslegesnek tartok egy sztárigazolást a kp-ra. A másik meg, hogy a fiataljaink közül tud-e vki nagyot robbantani, de eddig nem úgy néz ki, hogy közülük kerülne ki Ini jövendőbeli utódja.
Ha már megemlítetted a lehetőségeinket, meg azt, hogy Ini utód, akkor szerintem sajnos nem ez a pack fogja megváltani a világot, Gomes több mint valószínű, hogy amolyan Busi szerepkörre hivatott (bár én még szeretném elhinni, hogy nem) Rafinha egyelőre tökéletes 12. ember és legalább veszélyes a kapura, Denisnek szerintem a csere szerepnél nagyobb babér itt nem fog teremni. De ha már említettem Gomes-t Busi poszton és esetleg ott válna be akkor meg valszeg Sampertől veszünk idővel érzelmes búcsút. Mondjuk én támogatom a Brazil leigazolását, még azelőtt míg Ini tényleg kikopnak, hogy legyen ideje beletanulni a posztba és idővel teljesen kiváltsa Ini-t.