Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet ezt ismételgetni hetente sajnos, de egyre jobban ki kéne már valamit találni, mert ez az őszünk majdnem, hogy kuka. :/Bob_Marley írta:Suarez lábában tényleg ott volt, sajnos az hogy gólt kapunk "törvényszerű" volt. Sérülése után Robi keresi a helyét, kár érte, de idő mint a tenger.
Benz es Kun igen, Lewa hasonlo suta mint Lajos.Nero. írta:Tavaly sokan nekem ugrottak amikor azt mondtam hogy nincs benne a top 3ban. Ilyen kiszolgalas mellett Aguero, Benzema vagy Lewandovski is hozna évi 50 gólt. Es ok lehet hogy meg egy passzt is megtudnak csinálni.csababarca írta:Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.
Így nehéz lesz a meccs, meg a szezon is.
Agüero és Lewa sem nagyon panaszkodhat a kiszolgálásra, Benzema pedig inkább kiszolgál. Ne feledjük azt sem, hogy a Liverpoolban is ontotta a gólokat. Mondjuk akkoriban nem szórakozott el ennyi ziccert, az tény.Nero. írta:Tavaly sokan nekem ugrottak amikor azt mondtam hogy nincs benne a top 3ban. Ilyen kiszolgalas mellett Aguero, Benzema vagy Lewandovski is hozna évi 50 gólt. Es ok lehet hogy meg egy passzt is megtudnak csinálni.csababarca írta:Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.
Tavaly sokan nekem ugrottak amikor azt mondtam hogy nincs benne a top 3ban. Ilyen kiszolgalas mellett Aguero, Benzema vagy Lewandovski is hozna évi 50 gólt. Es ok lehet hogy meg egy passzt is megtudnak csinálni.csababarca írta:Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.
Nincs, de cserébe itt egy szomorú krumpli.Lionel Kicsi Messi írta:Valakinek nincs egy olyan statisztikája, hogy hány labdát adott el ma Roberto?
Egyébként miért lett ma ő a bűnbak, ha szabad megkérdezni? Többen is őt szidjátok, csak nem tudom, hogy miért..Lionel Kicsi Messi írta:Valakinek nincs egy olyan statisztikája, hogy hány labdát adott el ma Roberto?