Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
+1. Ráadásul ahogy Bob is mondja, a hibát leszámítva nem játszik rosszul.Rinku írta:
Robi hoz 2 rossz meccset és a kedves édesanyját. Tavaly top3 játékosunk volt, elnéz pár dolgot és tűzre vele. You know.Szvsz nagyon szép indítás volt. Amikor ellenünk .opja be az ellenfél, akkor nyilván zsenik játszanak nálunk.
Egyébként is imádom használni, kellemes emlékfrissítő volt részedről, igen!TripleH írta:Látom tetszett a kép amit múltkor linkeltem Robi témára.

Látom tetszett a kép amit múltkor linkeltem Robi témára.Rinku írta:
Robi hoz 2 rossz meccset és a kedves édesanyját. Tavaly top3 játékosunk volt, elnéz pár dolgot és tűzre vele. You know.Szvsz nagyon szép indítás volt. Amikor ellenünk .opja be az ellenfél, akkor nyilván zsenik játszanak nálunk.

Lehet ezt ismételgetni hetente sajnos, de egyre jobban ki kéne már valamit találni, mert ez az őszünk majdnem, hogy kuka. :/Bob_Marley írta:Suarez lábában tényleg ott volt, sajnos az hogy gólt kapunk "törvényszerű" volt. Sérülése után Robi keresi a helyét, kár érte, de idő mint a tenger.

Benz es Kun igen, Lewa hasonlo suta mint Lajos.Nero. írta:Tavaly sokan nekem ugrottak amikor azt mondtam hogy nincs benne a top 3ban. Ilyen kiszolgalas mellett Aguero, Benzema vagy Lewandovski is hozna évi 50 gólt. Es ok lehet hogy meg egy passzt is megtudnak csinálni.csababarca írta:Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.
Így nehéz lesz a meccs, meg a szezon is.