Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valamit elszúrtál, én ilyet nem írtameimenis1212 írta:Úgy látom a meccset csak nézed de nem látod, ezért nem gond h személyeskedsz, többet nem várok tőled.Rinku írta:Vakmacska írta: Itt vagyok. Kérdés? Olcsó eszköz a személyeskedés, de most tényleg le kell írnom, egy bohóc vagy. Na itt lehet cseszegetni mindenkit, de a legdolgosabb, legszerényebb játékost Iniesta után ne szidjad már nekem. Nincs okod rá. Vagy szidjad Andrést is, Tudtommal ő is ember és voltak már rossz meccsei is. Nevetséges.
A másik oldalon nem vezetett veszélyes támadásokat a City meg a Sevilla?Az, hogy a kiscsapatok ellen támadásban vannak jó beadásai (mert középpályás ugye) az nem mérvadó. City is, Sevilla is az ő oldalát játszatja, eredménnyel.
Úgy látom a meccset csak nézed de nem látod, ezért nem gond h személyeskedsz, többet nem várok tőled.Rinku írta:Vakmacska írta: Itt vagyok. Kérdés? Olcsó eszköz a személyeskedés, de most tényleg le kell írnom, egy bohóc vagy. Na itt lehet cseszegetni mindenkit, de a legdolgosabb, legszerényebb játékost Iniesta után ne szidjad már nekem. Nincs okod rá. Vagy szidjad Andrést is, Tudtommal ő is ember és voltak már rossz meccsei is. Nevetséges.
Rinku írta:Enriquét kire cseréljük szerinted?Yokozuna írta:SR-t cserélném akár Rafinhara.
palesz77 írta:Itt vagyok ugyanugy, attol meg, hogy rossz formaba van, nem lesz rossz jatekos. Osszel a Bilbao es a Sevilla ellen senki nem panaszkodott ra, most erezhetoen gyenge, ez egyertelmuen az o golja volt,eimenis1212 írta:Roberto fanok hol vagytok? Az éles meccsek csak megmutatják sajnos h kinek lesz igaza vele kapcsolatban
Ennek a kérdéskörnek 2 év múlva fogunk pontot tenni a végére. Kb. Akkor egyeztessünk majd:) És sok sörbe merek fogadni veled h igazam lesz. Most is az előre játékban jó. Ő nem jobbhátvéd. A Vitolo gyerek egy kontránál úgy vert rá métereket h öröm volt nézni. Ő nem jobbhátvéd. Az éles meccseken fog ez igazán kijönni.palesz77 írta:Itt vagyok ugyanugy, attol meg, hogy rossz formaba van, nem lesz rossz jatekos. Osszel a Bilbao es a Sevilla ellen senki nem panaszkodott ra, most erezhetoen gyenge, ez egyertelmuen az o golja volt, de ennyi erovel Albat is el lehetett volna mar adni, mert iden ment mar el meccs a hibain neki is.. Ha most ettol fejbe megzuhan Robi, akkor elgondolkoznek en is a dolgokon lehet, de ha visszater a szezon eleji formajahoz, akkor megmegint meg van oldva a poszt.eimenis1212 írta:Roberto fanok hol vagytok? Az éles meccsek csak megmutatják sajnos h kinek lesz igaza vele kapcsolatban
Es abba is biztos vagyok, hogy fog meg hibazni a szezon soran, mert tanulja a posztot meg. Itt szerintem lesre allithatott volna siman egy keveske rutinnal, de attol meg minden alapja megvan ahhoz szerintem, hogy itt kezdo jobbhatved legyen.
A kozeppalyan meg komoly gondok vannak, es ez nem az egyeni kvalitasok miatt van elsosorban szerintem.
Enriquét kire cseréljük szerinted?Yokozuna írta:SR-t cserélném akár Rafinhara.
A Cityben Bravo rosszabb, mint a német nálunk, tegnap is szépen bevédte az egyenlítő gólt. Valdes viszont nagy formában van, kivédte az Arsenal, majd a City szemét is, őt kell visszasírni.Nero. írta:Másodikra mar kifáradnak de ha félidőig nem egyenlítenunk max 1 pontot viszünk.
Nem hiszem el hogy van aki nem érzi a Bravo es MatS kozotti különbséget.