Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én többször leírtam már SR-nek max. respect. Ráadásul sztem a karrierjével játszik és mégis a csapatért megteszi h jobbhátvédet játszik, ahol sztem soha nem fog befutni, soha nem lesz igazán jó (a sebessége miatt, illetve mert ő középpályás nem hátvéd). Szval emberileg max. respect. De itt a fórum olyan bődületes módon, irreálisan tolja őt h az hihetetlen. Ahol tényleg kell jobbhátvéd ott általában nem fogja megállni a helyét. Egyébként nézd meg a helyezkedését az első félidőben és a játékát. Csak az előre játéka ok, a sebessége, helyezkedése katasztrófa. Ez nem az ő posztja. Mindegy , hosszú..Rinku írta:Nézem. De amit leműveltek sokan a hsz-ekben, az egyszerűen szánalmas.eimenis1212 írta:Úgy látom a meccset csak nézed de nem látod, ezért nem gond h személyeskedsz, többet nem várok tőled.A szurkoló az egyik leghálátlanabb fajta a világon. Nincs jó meccse, van ilyen. De ami mocskos gyűlöletbeszéd lefolyik vele kapcsolatban, elgondolkodok, hogy ugyanabban a táborban ülünk-e. Bohózat.
Ráadásul egyáltalán ki a fenét lehetne oda rakni most?Rinku írta:Nézem. De amit leműveltek sokan a hsz-ekben, az egyszerűen szánalmas.eimenis1212 írta:Úgy látom a meccset csak nézed de nem látod, ezért nem gond h személyeskedsz, többet nem várok tőled.A szurkoló az egyik leghálátlanabb fajta a világon. Nincs jó meccse, van ilyen. De ami mocskos gyűlöletbeszéd lefolyik vele kapcsolatban, elgondolkodok, hogy ugyanabban a táborban ülünk-e. Bohózat.
LG írta:A másik oldalon nem vezetett veszélyes támadásokat a City meg a Sevilla?Az, hogy a kiscsapatok ellen támadásban vannak jó beadásai (mert középpályás ugye) az nem mérvadó. City is, Sevilla is az ő oldalát játszatja, eredménnyel.
Magam is ezen a véleményem vagyok.Rinku írta:Nézem. De amit leműveltek sokan a hsz-ekben, az egyszerűen szánalmas.eimenis1212 írta:Úgy látom a meccset csak nézed de nem látod, ezért nem gond h személyeskedsz, többet nem várok tőled.A szurkoló az egyik leghálátlanabb fajta a világon. Nincs jó meccse, van ilyen. De ami mocskos gyűlöletbeszéd lefolyik vele kapcsolatban, elgondolkodok, hogy ugyanabban a táborban ülünk-e. Bohózat.
Nézem. De amit leműveltek sokan a hsz-ekben, az egyszerűen szánalmas.eimenis1212 írta:Úgy látom a meccset csak nézed de nem látod, ezért nem gond h személyeskedsz, többet nem várok tőled.