Yokozuna írta:Rossz nézni Busquets lassúságát.

AG nagyon gyenge ma, remélem nem rá DS-re meg pákóra akarják a jövő barcáját felépíteni, mert még cserének is kevesek egyelőre
Yokozuna írta:Rossz nézni Busquets lassúságát.
Messi jól szervezi a játékot, van játszótárs. Vannak átlövések, védők mögé betett labdák Messi jóvoltából.Vakmacska írta:Szerintem Neymarral sincs baj most eddig
Nekem is, kiváncsi lennék hány passza ment előrefele.MQuCsabi írta:Gomes nekem alibi.
Hétvégén is volt egy ilyen, azt Neymar fejelteMessiNeymarSuarez írta:Azigen mit védett a kapus![]()
Hát biztos rohanna új sérót csináltatni, h levezesse a feszkótNero. írta:De nagy lenne ha hamarabb elérné a százat ilyen hátrányból tuti idegrohamot kapna a szolikirály.Vakmacska írta:
Az szép.Vakmacska írta:https://media.giphy.com/media/l4sj3woUW ... -large.gif
Én is szídtam, de ma eddig szerintem régi önmaga. Visszajön, végre bejönnek a cselei, jó passzai vannak.Varatrix írta:Vakmacska írta:Mert Neymar labdatemető ma is...
de az ilyet ugy imadom...![]()
a legjobb fajta szurkoló, ha kritizálnak is egy játékost akkor is egy jo megmozdulas és mindent elnéznek neki.
akkor is sok labdát ad el. többet mint kellene magához képest az egész idényben gyenge.
Vakmacska írta:Mert Neymar labdatemető ma is...