Bob_Marley írta:MQuCsabi írta:De nala pont azt erzem, hogy nincs biztonsagban. Amiert Busi is elo lett veve jogosan, Gomes ugyan ugy elhagyja a labdakat. Ketten osszezarnak, elveszik. Ma sem ket ilyen eset volt.
Meccs végére felkúszott háromra a labdavesztések száma, igazad van.

Ha valakinek csinybe adja a lasztit kiszoritott helyzetbol, az meg belekap, de utana labdavesztes jon, mert keptelen volt lekezelni a rossz passzt, az statisztikailag attol meg jo passznak szamit. Nem szamoltam hany ilyen labdaja volt, csak gondoltam megemlitem, hogy boven nem biztos, hogy 3 labdaja veszett karba letamadasnak hala. En se erzem azt, hogy o komoly presszing mellett kepes tamadasban is adni a csapatnak - nem kell kiugratas legyen, barmi -, a City ellen is eleg kettos jatekot mutatott be szerintem, de elfogadom, ha valaki nem igy latja. szerk.: 3-szor kozvetlenul vettek el tole amugy a lasztit, de melle meg volt 5 rossz passza. Nem sok ez se igazabol, csak a 3 kicsit megteveszto volt nekem, nem tudom igy ertetted-e, de szerintem felreertettelek, ugyhogy bocs. Torolni mar nem akarom azt a reszt..
Viszont ezt a labdabiztossagot szerintem kicsit felreertetted, bar mar beszeltunk rola sokszor. Ez egy Barca kozeppalyan alap kell legyen, hogy valaki labdabiztos jatekos - speciel en ezert se tudok 100%-ig megbekelni Rakiticcsel, mert ha nem extra jo napot fog ki, rangadokon rengetegszer zavarba lehet hozni konnyeden. En arrol beszeltem - Denisnel is, amit ki is emeltel -, hogy ez mellett kell valami plusz, amivel a mezony fole emelkedik az illeto, es tud valami extrat adni a csapatnak. Es en speciel nem orulnek, ha elmenne izomszag iranyba a kozeppalya meg akkor se, ha van egy Messink. Iden tobbszor is latszott, hogy miert.
u.i.: Es igen, tudom, hogy Denis meg nagyon kis siheder, nem veletlen, hogy a BL-ben se jatszott meg.. De ha a jateka alapjaiban fejlodni tud meg, akkor a fent leirtak miatt jobb jatekos lehet mint Gomes szerintem. Ha meg nem sikerul neki, akkor egy Villarreal szintu csapatban eljatszogat, akik kore epitik a tamadojatekukat..