Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eléggé húzta a lábát a cserénél, csak reménykedhetünk, hogy semmi komolyabb.palesz77 írta:Origi mi gólt lőtt..![]()
Közben lehet Firmino is off, az elég komoly érvágás lenne, ha mindkét brazil kiesne.. Na úgy tűnik ő tudja folytatni.
Utóbbi, pedig Cazorla sérült, szóval simán játszhatna.palesz77 írta:Csabi, Xhakaval mi lett? Lehet csak rosszkor neztem kezdoket, de szinte sose jatszott, serult, vagy Wenger tette ki valamiert?
Rashford inkább, Martial engem kevésbé nyűgözött le, de ő se rossz azért. Viszont ja, jelenleg nagyon nem tesz jót a fejlődésnek José lássuk be, Rashford 9-esként kéne hogy játsszon minél többet, ehelyett szinte mindig Ibra van ott, ő meg a vonalhoz szögezve kb. Pedig szerintem sok van benne, gyors, érzi hova kell érkeznie, egész jól cselez, és ami a legjobb, hogy okosan játszik. De idén ebből nem sokat villantott eddig, majd meglátjuk, hogy megragadt-e, vagy képes lesz-e tovább is fejlődni. De ha sokáig játszik még szélsőt, akkor tartok tőle, hogy megtörik a fejlődése..LG írta:Palesz! Úgy vettem észre, hogy nagy Martial és Rashford fan vagy, de nekem nagyon kevésnek tűnik ami mutatnak. Még nagyon fiatalok, de egyre inkább úgy érzem, nem olyan nagy tehetségek. Jelen állás szerint egyikben sem látok többet, mint hogy egy top csapatban kiegészítő emberek legyenek, vagy egy középcsapatban kezdők.
Az utolsó néhány meccsén régi önmagát idézi. Örülök is neki, a távozása után nagyon szerencsétlenül alakultak a dolgai.Nero. írta:Mondhatnak rá bármit de az egyik legnagyobb bravúrkapus volt.Tromort77 írta:https://streamable.com/zcvz Valdés
Mondhatnak rá bármit de az egyik legnagyobb bravúrkapus volt.Tromort77 írta:https://streamable.com/zcvz Valdés
Engem is meglepett. Ráadásul a góljai nagyon fontos 3 pontot hoztak, hisz a riválisok nem nyertek. Kivéve a Chelseat, akik holnap játszanak, és szintén nagyon jól jöhetnek ki a fordulóból egy győzelemmel.Nero. írta:Touré papa kicsit osszekaphatta magát ha Pep egyből a kezdőbe rakta és az ő 2 góljával nyertek. Még a végén lehet hogy kulcsembere lesz pedig a szeptemberi sárdobálás után fogadtam volna rá hogy egy kanyi percet se fog játszani.
Én ezt emelném ki a cikkből, ez mutatja, hogy mennyit változott azóta az élsport, mennyivel több lemondással jár, mint anno. Az első újkori olimpiákon még amatőr, vagy félprofi sportolókból bajnok lehetett, ma már kis túlzással laboratóriumban tenyésztik őket."Ez a generáció a legprofibb generáció a futball történetében. Az összes legenda, akit máig szeretünk, az összes játékos, akit ma is csodálunk, ivott, mint a gödény és dohányzott, mint az állat. Mégis jó játékosok voltak. Ma már senki nem csinál ilyet. Én legalábbis nem ismerek senkit."