Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Ötödik percben lecserélnébrownieheaven írta:Azért elővigyázatosságból odarakta Robit a kispadra, arra az esetre, ha meccs közben kedve támadna lerombolni Vidal maradék önbizalmátpalesz77 írta:Barcelona XI. Cillessen; Aleix Vidal, Borja López, Umtiti, Digne; Aleñá, Carbonell, Denis; Rafinha, Alcácer, Arda Turan
Azért elővigyázatosságból odarakta Robit a kispadra, arra az esetre, ha meccs közben kedve támadna lerombolni Vidal maradék önbizalmátpalesz77 írta:Barcelona XI. Cillessen; Aleix Vidal, Borja López, Umtiti, Digne; Aleñá, Carbonell, Denis; Rafinha, Alcácer, Arda Turan
Annyira örülnék, ha Vidal robbantana, és visszatérne a bizalom felé. Úgy érzem SR kicsit elkényelmesedett, hogy nincs konkurencia (mondjuk talán ez a legkisebb baj jelenlegpalesz77 írta:Barcelona XI. Cillessen; Aleix Vidal, Borja López, Umtiti, Digne; Aleñá, Carbonell, Denis; Rafinha, Alcácer, Arda Turan
Tetszik.
http://www.sport365.live/en/home/583f26447c712Kubla9 írta:Sziasztok.
Tudtok valami linket az esti meccshez?
Én amit tudok az az, hogy szedd le az Acestream nevű programot, és meccs előtt itt nézelődj majd. HD-be szinte szakadás nélkül mennek a meccsek, nem is kell hozzá NASA net se..Kubla9 írta:Sziasztok.
Tudtok valami linket az esti meccshez?

ez a 2 kupa meccs nem nagy veszteség, a többin meg úgysem játszana. még a b-ben is legtöbbször nehezebb feladata van mint a kupa ezen fordulójában lennepalesz77 írta:Csak a kupa szerintem, a bajnokin most majdnem beallt, a keretben is volt mar parszor. Az mar eleg lenne az eltiltashoz szerintem. BL-ben szinten palyara lepett, gondolom csak ide nem sikerult valamiert..
Én totál azt hittem, hogy sérült. Mondjuk annyira jellemzőek az ilyen dolgok.palesz77 írta:Marlon nem azért nem játszik, mert sérült, hanem:
The club did not successfully register Marlon before the deadline on 31 August, making him ineligible [@gerardromero]
Ez csak a kupára vonatkozik? vagy a bajnokságra is?palesz77 írta:Marlon nem azért nem játszik, mert sérült, hanem:
The club did not successfully register Marlon before the deadline on 31 August, making him ineligible [@gerardromero]

Nagyon kár, hogy Marlon és Tarín is sérült. Mondjuk Martinez sokkal biztosabb pont, mint Lopez, nem is igazán értem, hogy miért ő jött fel. Még a B-be sem tudja igazán beverekedni magát. Arról nem is beszélve, hogy kh helyettes sem igazán van.randomguy írta:Az utazó keret:
Cillessen, Masip, Denis Suarez, Arda, Rafinha, Paco Alcacer, Digne, Sergi Roberto, Andre Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Alena, Carbonell, Nili, Borja Lopez, Cardona
Megengeded tes?Samper írta:Felőlem, szerdán játszhatna a teljes B csapat is.