Kash írta:Biz isten kipróbálnám egy meccsen, hogy Messi mit mutatna Iniesta vagy Rakitic helyén.
Ini helyén felesleges játszatni, mert nála a világon nincs senki, aki jobban hozná a szerepet. Ha meg Rakitic helyett játszana, akkor védekezésben nagyobb lyuk lenne a középpályán mint most, pedig most is van. Én a Granada elleni második félidős felállást próbálnám már inkább ki akkor.
LG írta:A válogatottban is már kevés volt az EB-n, sőt, már a 14-es VB-n is. Sosem bírta a presszinget, csak régebben ezt kevés csapat tudta/merte játszani ellenünk.
Ezzel mondjuk nem értek egyet, az évek során rengeteg olyan meccset játszott, ahol a nyomás alatt jól teljesített. Csak ahhoz kell egy egész olyan középpálya is, akik képesek rajta kívül is ezt játszani, meg egy olyan szisztéma is. Ezért volt jó a Xavi-Ini-Busi trió, ott minden klappolt.
Busit meg érdemes idén a válogatottban megnézni, nincs csúcsformában egyáltalán, de sokkal jobb, mint általában nálunk.
Normandia írta:Azt látom, hogy gondolkodásban lassú. Tudom mindjárt belinkel Palesz egy ellenkező statot.

, de ettől még így tűnik számomra. Nem azt mondom, hogy kiégett, de azt igen, hogy előre játékban marha gyenge.
Felesleges, a múltkor se hatott meg..

Amúgy tényleg nem értek egyet, de az igaz, hogy ha marad ez a középpályás felépítés, akkor továbbra is csak szenvedés várható tőle. De ebben az esetben az előre játékunk akkor se lesz sokkal jobb, ha Masch jobban szűr.. Viszont halkan megjegyezném, hogy annak ellenére, hogy ő a vkp, állítom több mélységi indítása volt eddig idén, mint Rakiticnek és Gomesnek együtt.
Normandia írta:Ezen kell változtatnunk. Attól, hogy évtizedek óta így játszunk, attól ezt még lehet fejleszteni. Ugyanis ez már egy fegyver ellenünk, ha tetszik, ha nem. Nézzétek meg az utolsó 10 meccsünket, talán a Malaga kivételével mindegyik ezt játszotta ellenünk. Ki jól, ki meg kevésbé jól.
De épp ez az, fejleszteni kell, nem megváltoztatni. Ha meg egy jól működő középpályánk lenne Busin kívül, akik labdatartós focira vannak "berendezve", az ő teljesítménye is radikálisan feljavulna. Ebbe tuti biztos vagyok, bár ez a megérzésem nyilván senkit nem győz meg..