Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek közül melyik a pap és melyik a papné?Drigo írta:Kinek a pap kinek a papné...Charlie írta:CsiNoS LáNyoK
C.
Kinek a pap kinek a papné...Charlie írta:CsiNoS LáNyoK
C.
Ezt nem mondod?Charlie írta:CsiNoS LáNyoK
C.
...őőő, vinyórol biztos lehet, mer azt még én is tom, hogy kell...de kicsit utánajártam és van egy cég aki ezzel foglalkozik...de hát az nagyon de nagyon drága!retek írta:hát, lehet h az amatőrségem, de szentem impossible! mert az chiphes és arről nem lehet visszaállítani, de vinchesteren még lehetséges lenne!balboa7 írta:nah, egy igen fontos kérdés!!!!![]()
![]()
...meg lehet e csinálni, hogy egy memóriakártyáról visszahozzam a törölt adatokat ha azok törlésre kerültek???...
...ha igen akkor hogy-merre????![]()
hát, lehet h az amatőrségem, de szentem impossible! mert az chiphes és arről nem lehet visszaállítani, de vinchesteren még lehetséges lenne!balboa7 írta:nah, egy igen fontos kérdés!!!!![]()
![]()
...meg lehet e csinálni, hogy egy memóriakártyáról visszahozzam a törölt adatokat ha azok törlésre kerültek???...
...ha igen akkor hogy-merre????![]()
felhívom a figyelmedet, hogy közös megállapodás alapján Charlie-é a 100000. hsz!S T U P I D S H A R K írta:Emberek!
Nemsokára 100000 hozzászólás lesz olvasható a fórumon.
Parancsolj, használd egészséggel!-SamS- írta:vki nemtudná leírni a Barca himnuszát spanyolul ?
köszi