http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... jogok.html" target="_blank
Nem meglepo, mar nyaron lehetett sejteni hogy ez lesz. Ahogy palesz emlitette, Odegaard mar tavaly elment volna de a kora miatt jogi akadalyok voltak, de a Rennes azota is itt kopogtat az ajton, plusz a Monchengladbach is bejelentkezett erte. Mariano szinten elment volna (ahogy a masik Castilla csatarunk, Mayoral) de mivel Benzema serulessel kuzdott a szezon elejen es siman benne volt egy 2-3 honapos kihagyas is, igy inkabb itt tartotta ot Zidane telig.JCruyff írta:Ha már Odegaard.
A Marca szerint Zidane szeretné ha Mariano és Odegaard azonnal kölcsönbe mennének a fejlődésük érdekében.
A másik topicban írtadra reagáltam a tegnapi meccsel kapcsolatban. Én nem láttam, hogy olyan sok labdát adott volna el, kis területen is inkább az előrejátékban voltak gondok, a 16-os környékén, de ott ne is nagyon voltak társai. Plusz egy Carbonell, illetve Denis volt a partnerepalesz77 írta:Na, ezt köszi, így már kicsit jobban elfogadom a dolgokat róla, de látatlanba nem tudtam..Chino írta:Most Bob-bal értek egyet. Néhány Castilla meccset néztem, hogy hogyan is állnak a túloldalon a fiatalok, de a kis norvég nem tűnik annyira ki. Ha nem lenne az a hype körülötte kis túlzással egy lenne a sok közül. Halilovic, de még mondjuk Rafinha vagy Denis is jobban kiemelkedett egy osztállyal feljebb. Aztán lehet, hogy megtáltosodik, de eddig nem látom benne a klasszist.
Alenaval kapcsolatban most nem osztom palesz véleményét. Tény, hogy nem volt kiugró, de bőven voltak olyan megoldásai, amiken látszik, hegy nem egy nyeretlen kétéves.![]()
Ezt meg nem értem, mikor mondtam én ilyet róla?
palesz77 írta:
Legalabb onkritika van, szerintem se volt tul jo mezonyben. A golja nagyon megdobja, baromi nagy loket volt, es biztato is, hogy debutalasakor, 0-1-nel ezt meg merte huzni, eleg jo karakterre vall szerintem. De ennek ellenere kis teruleten gyenge volt nagyon, es sok labdat adott el feleslegesen. De kezdesnek nem volt rossz..![]()
Ugyes gyerek tenyleg, de en meg nem lattam meg benne a klasszisjeloltet. Remelem ramcafol majd..
Na, ezt köszi, így már kicsit jobban elfogadom a dolgokat róla, de látatlanba nem tudtam..Chino írta:Most Bob-bal értek egyet. Néhány Castilla meccset néztem, hogy hogyan is állnak a túloldalon a fiatalok, de a kis norvég nem tűnik annyira ki. Ha nem lenne az a hype körülötte kis túlzással egy lenne a sok közül. Halilovic, de még mondjuk Rafinha vagy Denis is jobban kiemelkedett egy osztállyal feljebb. Aztán lehet, hogy megtáltosodik, de eddig nem látom benne a klasszist.
Alenaval kapcsolatban most nem osztom palesz véleményét. Tény, hogy nem volt kiugró, de bőven voltak olyan megoldásai, amiken látszik, hegy nem egy nyeretlen kétéves.
Most Bob-bal értek egyet. Néhány Castilla meccset néztem, hogy hogyan is állnak a túloldalon a fiatalok, de a kis norvég nem tűnik annyira ki. Ha nem lenne az a hype körülötte kis túlzással egy lenne a sok közül. Halilovic, de még mondjuk Rafinha vagy Denis is jobban kiemelkedett egy osztállyal feljebb. Aztán lehet, hogy megtáltosodik, de eddig nem látom benne a klasszist.Bob_Marley írta:Én sem láttam bele többet, csak azt hogy 17 évesen nem tud kitűnni ott sem ahol tolja és nem predesztinálja arra amekkora "hype" volt. Halilovic előrébb volt mint ő most.
Azt hogy hogyan kezeli a labdát azzal nálam nem lehet meccset nyerni.
James mentálisan ki van készülve, ott egyértelműen arra megy a játék, hogy találjon vagy találjanak neki más csapatot.
Azt hittem nincsenek olyan forrasaid, hogy a harmadosztalybol reszletes statisztikakat szerezz, de ez alapjan ugy tunik tevedtem, sajnalom.Bob_Marley írta:És én mikor nézem a gól vagy gólpassz statokat?Ezt személyes sértésnek veszem.
![]()
Ma se jelent meg semmilyen statisztikában, mégis a mezőny legjobbjai között volt. Nem kell ahhoz gól vagy gólpassz, hogy kitűnjön valahonnan, pláne hogy tudtommal a Castillában hátrébb játszatja az edző - nem 100%. Értem amúgy amit mondasz, de pont nálunk játszik hasonló poszton a tökéletes példa arra, hogy statok nélkül is lehet valaki király. Nem azt mondom, hogy ő is az az utánpótlásban, de ennyi alapján azt se jelenteném ki ilyen bátran, hogy nem tűnik ki a meccseken. Na mindegy, majd szezon végére kicsit tisztul róla a kép, télene vinné a Rennes elvileg, nyáron is csak azért nem ment oda, mert nem volt még 18 ha jól tudom, és az alatt nem akartak most üzletelgetni inkább. Bár az is sanszos, hogy 17 évesen nem fogja megváltani a világot a Ligue 1-ban, ahhoz még erősödni kéne kicsit szerintem.Bob_Marley írta:Én sem láttam bele többet, csak azt hogy 17 évesen nem tud kitűnni ott sem ahol tolja és nem predesztinálja arra amekkora "hype" volt.
Én sem láttam bele többet, csak azt hogy 17 évesen nem tud kitűnni ott sem ahol tolja és nem predesztinálja arra amekkora "hype" volt. Halilovic előrébb volt mint ő most.palesz77 írta:Hát pedig én akkor is levonom a szemem alapján a statok ellenére, hogy ez egy tehetséges és ígéretes gyerek..Ennyit mondtam amúgy az első hsz-ben is, nem kell belelátni, hogy a jövő aranylabdásának képzelem vagy bármi. De attól még ahogy kezeli a bogyót az nem mindennapos, én meg erre vevő vagyok. 17 évesen meg még rengeteget változhat, még nőhet meg gyorsulhat is akár, megtanulhat védekenzi - nem mintha most bújócskázott volna csak -, stb. De ami tudás megvan benne, azt aki nem így született az nem tudja megtanulni soha, akarjon bármennyire. De ott volt Halilovic is, direkt írtam is, könnyen juthat ő is a kis horvát sorsára. Mindenesetre szerintem a szemnek jó a játéka, még ha nem is erre megy a foci. Azt meg mellékesen jegyzem meg, hogy Jamesnál ennyi idősen is jobb volt, akinek pedig teperni kellett volna mint a barom, hogy bizonyítson. És igen, tudom, ő legalább lőtt gólt, de ennyi erővel Ini<Rakitic, mert a horvát gólerősebb..
![]()
Pacotól meg szeretnék látni egy olyan meccset ma, mint amit Mariano letolt. Nem kell tripla, még gól se, ha ilyen elánnal és akarással játssza végig a meccset.
Én is olvastam, de hivatalos megerősítést nem láttam még róla. Nagyon szép gesztus, ezen felül Ronaldo állítólag 3 millió euroval támogatta az elhunytak családtagjait (szintén nem hivatalos forrás).MessiNeymarSuarez írta:Úgy hírlik, hogy az El Clasico teljes bevételét a Chapecoense csapatának adományozzuk, nemes gesztus!
Mert nem tud? Én ez előtt ellenünk láttam talán, amikor Ádi levette a pályáról, de ez ma elég szép teljesítmény volt tőle. Az öreg Ray is el van ájulva, ő meg valamit azért ért a focihoz, szóval lehet benne valami. Vagy statok alapján mondod, hogy nem tud? Mert arra meg kevésbé adok, mint a szememre.Bob_Marley írta:Szerintem, aki egy harmadosztályban nem tud konstansan teljesíteni arról felesleges bármit is levonni. Nagyon fiatal még ezt aláírom, de egy meccsen bárkinek kijöhet a lépés.
Alexis emelese nalam mindent visz.
Hihetetlenrandomguy írta:közben a sportingnak sikerült kihagynia egy tizenegyest, nem hiszem el