Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt szerencsém áprilisban a Real Madrid-Malaga meccset a Bernabeúban végig nézni és a meccs másnapján este a TV-ben a fordulót elemző műsorban tünt fel ez a pali többször is mint Cassano (jó kis pocakkal) és egyfolytában zabált...Boixos írta:képregény
Pedig megtehetnétek,és akkor csak páran maradnánkreal_funghi írta:A mostani meccsel kapcsolatban nem emlékszem ilyenre... Viszont: elhiheted, hogy legszívesebben kivágnánk onnan az ilyen embereket, csak nem nagyon találjuk az alapot. Mert nem lehet valakit csak azért bannolni, mert hülye... Pedig ezt kéne tenni...barcafan írta: csak akkor eldurrantam amikor vki azt irta, h nem érdemeltük meg, szerencsénk volt, biro nekünk fujt, stb...
Pedig de jó lenne! Már kivágtuk volna a fél társaságot...real_funghi írta: Viszont: elhiheted, hogy legszívesebben kivágnánk onnan az ilyen embereket, csak nem nagyon találjuk az alapot. Mert nem lehet valakit csak azért bannolni, mert hülye... Pedig ezt kéne tenni...
A mostani meccsel kapcsolatban nem emlékszem ilyenre... Viszont: elhiheted, hogy legszívesebben kivágnánk onnan az ilyen embereket, csak nem nagyon találjuk az alapot. Mert nem lehet valakit csak azért bannolni, mert hülye... Pedig ezt kéne tenni...barcafan írta: csak akkor eldurrantam amikor vki azt irta, h nem érdemeltük meg, szerencsénk volt, biro nekünk fujt, stb...
Megértem, ha mi nyertünk volna így és ezt mondanák nekem én is néznék nagyokat.barcafan írta:csak akkor eldurrantam amikor vki azt irta, h nem érdemeltük meg, szerencsénk volt, biro nekünk fujt, stb...
Teljesen egyetértek veled mindkét dologban!Boixos írta:persze, h igaz, de olyan pitinek tűnik. olyasmi, mint amikor a gyerekek vívnak a homokozóban, h kinek keményebb a faterja.Fejo írta:Ami a 9-2-t illeti, nem biztos, hogy illendő, de tagadhatatlanul igaz!
de mindegy, azokat a sikereket sem lehet elvenni a madridtól, meg ezt sem a barcától.
nekem egyébként ez a kettő ezerszer többet ér, mint a madrid kilence.
persze, h igaz, de olyan pitinek tűnik. olyasmi, mint amikor a gyerekek vívnak a homokozóban, h kinek keményebb a faterja.Fejo írta:Ami a 9-2-t illeti, nem biztos, hogy illendő, de tagadhatatlanul igaz!
Ez én lennék?Ordog írta:Minősíthetetlen barátom
Boixos írta:merjünk nagyot álmodni!![]()
az első mondatot mostanában nézegetjük. a végét meg reméljük.Fejo írta:Meglátjuk!Boixos írta:mert a jelenük egy határ [auto_cenzúra] sem ér. ezt is remélem, h még évekig így marad.