Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, tényleg.palesz77 írta:Casemirorol volt szo.Messias2 írta:Ini nem játszott szerdán.
Casemirorol volt szo.Messias2 írta:Ini nem játszott szerdán.
Ini nem játszott szerdán.Bob_Marley írta: Rohadtul sokat volt sérült, most még a kupameccsen is rozsdás volt.
Rohadtul sokat volt sérült, most még a kupameccsen is rozsdás volt. Én örülök azért hogy nem játszik és pont Gomes miatt fizikailag előnybe kerülhetünk, talán.csababarca írta:Nincs meglepetés, mint mondtam nem bolond Zidane hogy berakja a csigát a csapatba.
Bob értem amit írsz, igazad van alapjáraton. De most mi nem játszunk úgy hogy indokolja azt hogy berakjon egy ilyen játékost a padra.
Plusz amiket írsz, az alapján nem láttad játszani a brazilt mostanában, különben nem nyilvánítanál ki ilyeneket ekkora magabiztossággal.
Lucho feldobta a sablont, remek, mondjuk nem vártam tőle mást.
Sajnos én is ettől félek..Nagyon lassúak vagyunk..Busi,Gomes...Még akkor sem biztos hogy elbirnánk ha Rakitic élete formájában lenne, de sajnos ő sincs abban..nagyatyesz írta:Nem tudom LE mit szeretne. A középpályán megesznek minket. Konkrétan hetek óta nem jut normális labda a támadókhoz ettől a triótól, védekezésben meg amatőr hibákat követnek el. Remélem nem lesz igazam, de ezt ezzel a kezdővel, lehet most buktuk el...
LG írta:Az igen.. mert eddig is olyan jól működött az a Rakitic-Busquets-Gomes kp...![]()
Nagyon remélem, hogy a meccs Luchot fogja igazolni, de félek, hogy vmi hasonló lesz, mint legutóbb.
Gomes..Zseniális...Messias2 írta:Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, André Gomes; Messi, Suárez, Neymar
Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Isco, Kovacic, Modric; Lucas Vázquez, Benzema, Cristiano
SZERK:csababarca írta:Én tapsikolni fogok örömömben ha kezd Casemiro.
Ennek a madridnak ez ellen a barca ellen semmit nem jelent a brazil jelenléte, most komoylan, kit kell stopperelnie? Busquetset, Rakiticet?
Messit meg nm tudja.
Nagyon jó formában van a két horvát, és Isco is, minden adott hogy ők játszanak, LV meg szintén hasznos.
De játszon csak a brazil, az nekünk csak jó.