2016.12.04. 23:52:52
Nem padra leültetést akartam mondani, nem is megregulázás lenne a külön-külön elbeszélgetés.
Arra gondoltam, amit te is írtál Bob, hogy igenis le lehessen hozni az MSN tagját, ha nullával egyenértékű a produkciójuk. A csapat érdekét szem előtt tartva sokszor indokolt lett volna, mégsem történt meg.
A külön elbeszélgetést pedig semmiképp sem támadó hangvételűnek gondolom, hanem mint egy kisgyerekkel leülni, hogy figyelj ide, ez az én elvárásom, te valamiért nem tudod hozni, pedig képességed adott, sőt, túl is szárnyalnád. Mi ennek az oka? stb.. és valami megoldást találni. Ha a játékos mentálisan fáradt, akkor adni neki 2 szabadnapot, hogy a családdal, barátokkal legyen, feltöltődjön, érezze, hogy nem csak egy robot és alkalmazott, hogy teljesíteni teljesíteni teljesíteni, a lelki világa meg a kutyát nem érdekel.
Többeknél is érzem, hogy fejben nem hogy a pályán, a városban sincsenek. Ennek pedig az nem fog használni, hogy erőltetni a rossz formát a pályán, hogy a maradék önbizalma is eltűnjön. Paco biztosan kezdeni fog a Gladbach ellen, és abban is biztos vagyok, hogy ugyanazt a semmit fogja produkálni, mint eddig. Egyre nagyobb görcs a pali eddig, semmi más. (remélem rám cáfol, mert amúgy lenne benne fantázia..)
A sajtót is hibásnak érzem egyébként, de ilyen szinten már ezt tudni kell kizárni. Nyilván nálunk minden új igazolás a világot jön megváltani, és ha első meccsen nem mesterhármassal debütál, akkor már rossz igazolás volt, előjön az ára, hogy mennyit költöttünk stb... De remélem ez egy fikarcnyit sem befolyásolja őket, csak ez mindig hozzájön az amúgy sem kis elvárásokhoz. Nálam egy edző akkor világklasszis, ha tud bánni a játékosokkal, mint emberekkel. (ezért nem sírom vissza Pepet pl.)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!