Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.07. 21:54:08

Castro helyett egy Dahoud csodakra lenne kepes Dortmundban.. Dembele meg kegyetlen tehetseges, de nagyon nyers meg. Okosan dontott, hogy a Dortmundba ment fejlodni, nem a mi padunkat jott koptatni.
D.i.N.h.O
Jugador del Barça

2016.12.07. 21:51:03

Nero. írta:
D.i.N.h.O írta:A német csapatokat jó volna elkerülni a legjobb 16 között..Én egy Benfica-nak örülnék a legjobban, bunkerezés nem lenne, a támadó soruk meg annyira nem veszélyes ha a mi legjobb védősorunkal állunk fel.
Tavaly lehulyeztem azokat az embereket akik bundát kiáltottak de ha idén is nehezet kapunk mindjárt az elején a Real pedig könnyűt akkor kezd gyanús lenni.
Á felesleges ezzel foglalkozni..persze tudjuk jól Perec nyelve hosszú és a bőre alatt is pénz van de láttuk már a Madridot kicsik ellen kiesni, sőt az utóbbi években az underdogok inkább megizzasztották őket mint minket. (ld.: Schalke, Wolfsburg..) Nem lesz idén sem címvédés, nem aggódom amiatt. A bajnokság miatt sokkal inkább...
"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
MatyiG
Adminisztrátor

2016.12.07. 21:50:40

Én is a Dortmundra voksolnék legszívesebben, szerintem két jó meccs lenne, ahol ki kellene, hogy jöjjön a tudáskülönbség.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.07. 21:47:47

palesz77 írta:En jelen allas szerint a Porto-Dortmund kettosnek orulnek legjobban, egyikukkel se mostanaban jatszottunk, es mindenhol lenne kit nezni. Egyik se bunker csapat raadasul, ellenuk kevesbe szenvedunk altalaban azert. De tavaszi format meg korai josolni.. :D
Inkább Porto. A Dortmund ha kifog egy nagyon jó napot, akkor bárkire veszélyes lehet, akár még ránk is, átlagos napjukon szerintem sem okoznának problémát, feltéve ha mi is hozunk legalább egy átlagost.

A Porto is jó csapat, de nincs meg benn az extra, amivel elkaphatna egy igazán nagy csapatot, és ami szerintem a Dortmundban megvan, igaz, ritkán jön ki belőlük.
D.i.N.h.O
Jugador del Barça

2016.12.07. 21:43:14

palesz77 írta:En jelen allas szerint a Porto-Dortmund kettosnek orulnek legjobban, egyikukkel se mostanaban jatszottunk, es mindenhol lenne kit nezni. Egyik se bunker csapat raadasul, ellenuk kevesbe szenvedunk altalaban azert. De tavaszi format meg korai josolni.. :D
Dortmund?? Februárra? Az oké, hogy lenne mit nézni de ha csak a darazsak eddigi hazai BL-meccseit nézem..nézhetnénk a hálónkban a labdát is egy párszor.. :? Én a jelen BM-től is kevésbé tartok, mint a Dortmundtól.
Porto jöhetne.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.07. 21:39:07

D.i.N.h.O írta:A német csapatokat jó volna elkerülni a legjobb 16 között..Én egy Benfica-nak örülnék a legjobban, bunkerezés nem lenne, a támadó soruk meg annyira nem veszélyes ha a mi legjobb védősorunkal állunk fel.
Tavaly lehulyeztem azokat az embereket akik bundát kiáltottak de ha idén is nehezet kapunk mindjárt az elején a Real pedig könnyűt akkor kezd gyanús lenni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77

2016.12.07. 21:37:32

En jelen allas szerint a Porto-Dortmund kettosnek orulnek legjobban, egyikukkel se mostanaban jatszottunk, es mindenhol lenne kit nezni. Egyik se bunker csapat raadasul, ellenuk kevesbe szenvedunk altalaban azert. De tavaszi format meg korai josolni.. :D
D.i.N.h.O
Jugador del Barça

2016.12.07. 21:34:38

A német csapatokat jó volna elkerülni a legjobb 16 között..Én egy Benfica-nak örülnék a legjobban, bunkerezés nem lenne, a támadó soruk meg annyira nem veszélyes ha a mi legjobb védősorunkal állunk fel.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.07. 20:40:50

Messias2 írta:Carrasco :shock:
Igen ebben ő is világklasszis, hogy 1 v 1-ben butítsa az ellenfelet. Én nálunk is szívesen elnézném (DE Arda jelenleg engem tegnap megvett kilóra.) :)
palesz77

2016.12.07. 19:51:57

Dortmund Xi: Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer; Weigl, Castro; Schürrle, Pulisic, Dembélé; Aubameyang

Real Madrid XI: Keylor; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Modric, James; Vázquez, Benzema, Cristiano

Weigl és Dembélé miatt szerintem ezt fogom nézni, bár közben a Porto meccs is nagyon érdekel, remélem O. Torresék nem mennek Európa Ligába - bár ott meg lehet tovább jutnának.. :-k Kezdő alapján a Leicestert nem annyira érdekli a meccs ha jól látom. :D

Porto XI: Casillas; Pereira, Marcano, Felipe, Telles; Danilo, Torres; Corona, Jota, Brahimi; Andre Silva

Leicester XI: Hamer; Hernández, Waslilewski, Morgan (c), Chilwell; Gray, Mendy, Drinkwater, Schlupp; Okazaki, Musa
Messias2
Director del Fútbol

2016.11.23. 23:01:16

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77

2016.11.23. 20:37:17

Boatenget megint elkuldzek kicsit..:D

Verratti es Iwobi megzavarodtak felido utan, mindketten a sajat kapujukba lottek golt.. :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.23. 19:47:24

Azért az kemény hogy a Bayern szív a Rostov ellen, 85-ödik percben 3-2. Így biztos csoportmásodikok.

Sebaj, majd megkapjuk őket, aztán majd februárban meg mér csúcsformában lesznek #-o :mrgreen:
palesz77

2016.11.23. 19:46:59

Pep nem szarozik, 3-2-4-1. :D Mondjuk szerintem Navas jobbhátvéd lesz inkább, és sima 4-2-3-1, de azért így is kemény.

A Benfica meg meglőtte az év gólját.. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.23. 16:41:59

visca el barca írta:
TripleH írta:Azért a Dortmund nem aprózza el a dolgokat, Dembele meg a legjobb helyre szerződött, hogy fejlődhessen. Jelenleg az egyik legszimpatikusabb német csapat a Lipcse mellett. Tetszik ez a felfogásuk, hogy egyel kell többet rúgni, mondjuk ők 4el rúgtak most többet. :D
Bob azóta is otthon kuporog a sarokban és reszketve mormolja magában, hogy fiúk, hát így nem lehet focizni :D :lol:
Ha nem is kuporog, de elég komolytalannak tartja. :)

Számolgatni meg még felesleges, majd az utolsó fordulónál esetleg lehet. Ma nyerni kell ha lehet (nem lesz könnyű) és pont.
Kép
Kép
Kép
randomguy
Capitá del Barça

2016.11.23. 13:45:21

Res írta:Tök mindegy a csoport melyik helyén jutunk tovább. Ha nyerni akarunk minden meccset meg kell nyerni, mindegy ki az ellenfél.
nem feltétlen a barcelonára gondoltam, hanem pl sokan azt mondták hogy lehet hogy jobb is a realnak ha csoportmásodikként jutnak tovább..
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
palesz77

2016.11.23. 13:07:09

brownieheaven írta:A PSG viszont szerintem akkor volt utóbbi 5 évének csúcsán, Ibra mellett Cavani is szeretett akkor még focizni, a csoportkörben ki is kaptunk ellenük, meg az akkor épp félelmetesnek tűnő Chelseat búcsúztatták mielőtt velünk kerültek össze.
A Bayernnel meg akkor találkoztunk, amikorra Guardiola elképzelései már jobban kiforrtak ott, már a "saját" emberei fociztak ott, akikkel jobban véghez tudta vinni az elképzeléseit, szemben az egy évvel korábbi csapattal. Az egyetlen hendikepjük a sok sérültjük volt, de anélkül a 2-3 alapemberük nélkül is idegtépő volt az odavágó, ott Leo zsenialitása kellett a végén. Münchenben meg számít, nem számít, megvertek minket.
A PSG-nél nem volt az odavágón se Ibra se Verratti, ott meg már el is dőltek lényegében az érdemi dolgok. Azért így tényleg könnyebb dolgunk volt, a 3 legjobbjukból 2 hiányzott.. A Münchennél meg ahogy te is írtad, nem volt se Robben se Ribery, szélső nélkül tolták, mégis nagyon kiegyenlített meccs volt a 3-0 is igazából - már ahogy emlékszem, a végére már beittam kicsit. :D A félreértések elkerülése végett, nagy csapatokat vertünk jó játékkal, de tavasszal azért hiányzók szempontjából makkunk is volt kicsit. Úgy mondanám, hogy egyszerre voltunk jók és szerencsések.
TripleH írta:Nekem egyébként nagyon bejön Tuchel játékfelfogása, hasonló Klopphoz. Ez a két edző akit szívesen elnéznék nálunk LE után, mert szükség van a vérfrissítésre játékfelfogásban is.
Azért annyira nem hasonlóak, Tuchel Dortmundja inkább hajaz Pep focijára, nyilván saját elképzelésekkel. De emlékszem még volt valami statisztikai összehasonlítás a két csapatról anno, Klopp alatt sokkal többet sprinteltek, kevesebbet passzoltak, nem birtokolták a labdát annyit, ès ebből adódóan több labdát is szereztek meccsenként ha jól rémlik. Annyiban hasonlóak, hogy mindketten jó támadófocit nyomnak. Én is elnézegetném amúgy bármelyiküket majd egyszer a Barca padján, de én Oscar Garciát se bánnám, ha jönne majd Lucho után, sőt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.23. 12:54:56

Engem csak az zavar, ha vki leírja, hogy az mekkora győzelem volt, miközben a Real idei sikerét semmi nézi. Azért 3 év alatt nyertek kettőt, a 4-ben meg már évek óta rendszeresen ott vannak, ezt már nem lehet a jó sorsolásra, szerencsére fogni.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.11.23. 12:37:45

LG írta: Szerintem a mi 2015-ös győzelmünk is túl lett misztifikálva. Közel sem volt olyan vészes a sorsolásunk, a City meg PSG európai szinten még mindig csak középcsapat, a Bayernt pedig egy évvel korábban a Real még simábban ütötte ki, mint mi, ráadásul mindhárom csapat stílusa feküdt nekünk.
Na azért na.
Lehet hogy tényleg szeretjük kicsit túlzóan, csak a száraz tényekre koncentrálva döngetni a mellünket, hogy a bajnokokat vertük végig, de azért a másik végletbe se kell átesni.
Jó, a City az valóban vicc volt, bár mondjuk pont ott szoros is lehetett volna a végjáték, ha Agüero belövi a tizijét a Camp Nouban. A PSG viszont szerintem akkor volt utóbbi 5 évének csúcsán, Ibra mellett Cavani is szeretett akkor még focizni, a csoportkörben ki is kaptunk ellenük, meg az akkor épp félelmetesnek tűnő Chelseat búcsúztatták mielőtt velünk kerültek össze.
A Bayernnel meg akkor találkoztunk, amikorra Guardiola elképzelései már jobban kiforrtak ott, már a "saját" emberei fociztak ott, akikkel jobban véghez tudta vinni az elképzeléseit, szemben az egy évvel korábbi csapattal. Az egyetlen hendikepjük a sok sérültjük volt, de anélkül a 2-3 alapemberük nélkül is idegtépő volt az odavágó, ott Leo zsenialitása kellett a végén. Münchenben meg számít, nem számít, megvertek minket.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.23. 11:26:13

Res írta:Tavaly (idén) a Madrid minden idők legkönnyebb sorsolását kapta. Gyakorlatilag a döntőig nem volt olyan ellenfele aki hasonló játékerőt képviselt volna. Tavalyelőtt (tavaly) a Barcelona az összes releváns bajnokot meg kellett, hogy verje a győzelemért. Ezt a két győzelmet szerintem nem lehet összehasonlítani. Ezért mondtam, hogy tök mindegy, hogy hányadikak vagyunk, ha Miss Mázli úgy dönt. Nem esküszöm meg rá, de tavaly mintha a RM is másodikként jutott volna tovább... Persze értem, hogy az első a másodikat kapja meg minden, de remélem azért nem az első egyenes kiesésen vérzünk el, mert az már régen rossz...
Szerintem a mi 2015-ös győzelmünk is túl lett misztifikálva. Közel sem volt olyan vészes a sorsolásunk, a City meg PSG európai szinten még mindig csak középcsapat, a Bayernt pedig egy évvel korábban a Real még simábban ütötte ki, mint mi, ráadásul mindhárom csapat stílusa feküdt nekünk.

A Real tavaszi sorsolása engem is kiakasztott, de ők végül is csak elbírtak az Atleticoval a döntőben, akikkel mi meg a Bayern nem. Jó, arra még rá lehetne fogni, hogy 1 meccs jól összejött nekik, meg a góljuk les volt, meg csak tizikkel nyertek. Csakhogy emellett a bajnokságban is nagyot hajráztak, minket is megvertek, és már nagyon hosszú ideje veretlenek. A Klasszikus az utolsó lehetőség, hogy az eddigi remek 2016-os évükbe belepiszkáljunk, ha azt is lehozzák legalább x-re, akkor nem nagyon lehet kérdés, hogy idei évet magasan viszik.
Nekem egyébként nagyon bejön Tuchel játékfelfogása, hasonló Klopphoz. Ez a két edző akit szívesen elnéznék nálunk LE után, mert szükség van a vérfrissítésre játékfelfogásban is.

Az meg, hogy 4-et kaptak? A madrid pedig 3-at és ugyan ennyit is rúgtak. Azért 8 gól mellett szerintem egy Dortumond szurkolót sem nagyon mozgat, hogy kaptak 4-et. Ez a szórakoztató futball számomra, mikor történik is valami, nem egy hulla unalmas 1-1 vagy 0-0, mert persze azokban ott van a taktikai ínyecségek, csak szerintem azon kevesebben tudnak szórakozni, mint egy ilyen meccsen. Legalábbis számomra, aki a 2002-es Brazíl csapat játékba "szeretett" először bele.
Erre jók az ilyen töltelékcsapatok, hogy lehet ellenük lazán, felszabadultan focizni. De ne legyen kétség, a rangadókon a Dortmund sem igy fog játszani, ahogy Bayern ellen sem tették.

De igy legalább a lengyeleknek is komoly élmény lehet, hogy lőttek 3-at a Realnak, most 4-et a németeknek.

Amúgy engem kicsit bánt, hogy más csapatok az ilyen meccseken tartalékosan is tudnak gálázni, mi meg tartalékosabb kezdővel még ilyen meccseken is képesek vagyunk szenvedni, pedig parion a második sorunk sem épp gyenge. :roll:
TripleH
Entrenador del Barça

2016.11.23. 11:17:05

visca el barca írta: Bob azóta is otthon kuporog a sarokban és reszketve mormolja magában, hogy fiúk, hát így nem lehet focizni :D :lol:
Nekem egyébként nagyon bejön Tuchel játékfelfogása, hasonló Klopphoz. Ez a két edző akit szívesen elnéznék nálunk LE után, mert szükség van a vérfrissítésre játékfelfogásban is.

Az meg, hogy 4-et kaptak? A madrid pedig 3-at és ugyan ennyit is rúgtak. Azért 8 gól mellett szerintem egy Dortumond szurkolót sem nagyon mozgat, hogy kaptak 4-et. Ez a szórakoztató futball számomra, mikor történik is valami, nem egy hulla unalmas 1-1 vagy 0-0, mert persze azokban ott van a taktikai ínyecségek, csak szerintem azon kevesebben tudnak szórakozni, mint egy ilyen meccsen. Legalábbis számomra, aki a 2002-es Brazíl csapat játékba "szeretett" először bele.

De kinek a pap kinek a paplan.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.23. 10:21:29

TripleH írta:Azért a Dortmund nem aprózza el a dolgokat, Dembele meg a legjobb helyre szerződött, hogy fejlődhessen. Jelenleg az egyik legszimpatikusabb német csapat a Lipcse mellett. Tetszik ez a felfogásuk, hogy egyel kell többet rúgni, mondjuk ők 4el rúgtak most többet. :D
Bob azóta is otthon kuporog a sarokban és reszketve mormolja magában, hogy fiúk, hát így nem lehet focizni :D :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Res
Jugador d'estrella

2016.11.23. 09:02:31

Samper írta:
Res írta: Az szerintem nyilvánvaló volt, hogy a bajnokság ebben az évben rá fog menni a csapatátszervezésre. Emiatt biztos nem fogják kirúgni. Ha sikerülne hozni a BL-t, akkor biztos marad, ellenkező esetben esélyes, hogy távozni fog...
Nyomát se látom semmiféle csapatátszervezésnek. Azt a focit látom, amivel tavaly sikerült a bajnokságban a nagy előnyt majdnem teljesen leadni. Csoda lenne a BL megnyerése.
Ennyi új játékos beépítése az alapcsapatba időbe telik. Az átszervezés eredményét mi laikusok max a szezon végén látjuk majd... A BL megnyeréséhez minden évben csoda (mázli) kell, tavaly például a Madrid szerintem rohadtul nem érdemelte meg. A formaidőzítés fogja eldönteni, ami ahogy Te is mondtad tavaly rosszul sikerült, mivel a szokásosnál később jött a hullámvölgy. Idén talán hosszabb lesz a hullámvölgy ősszel, rá is megy a bajnokság. Ezzel szemben mondjuk márciusra összeáll a csapat és megnyerjük a BL-t. Ez az én forgatókönyvem. :mrgreen:
Samper
Director del Fútbol

2016.11.23. 08:48:29

Res írta: Az szerintem nyilvánvaló volt, hogy a bajnokság ebben az évben rá fog menni a csapatátszervezésre. Emiatt biztos nem fogják kirúgni. Ha sikerülne hozni a BL-t, akkor biztos marad, ellenkező esetben esélyes, hogy távozni fog...
Nyomát se látom semmiféle csapatátszervezésnek. Azt a focit látom, amivel tavaly sikerült a bajnokságban a nagy előnyt majdnem teljesen leadni. Csoda lenne a BL megnyerése.
Res
Jugador d'estrella

2016.11.23. 08:46:08

Tavaly (idén) a Madrid minden idők legkönnyebb sorsolását kapta. Gyakorlatilag a döntőig nem volt olyan ellenfele aki hasonló játékerőt képviselt volna. Tavalyelőtt (tavaly) a Barcelona az összes releváns bajnokot meg kellett, hogy verje a győzelemért. Ezt a két győzelmet szerintem nem lehet összehasonlítani. Ezért mondtam, hogy tök mindegy, hogy hányadikak vagyunk, ha Miss Mázli úgy dönt. Nem esküszöm meg rá, de tavaly mintha a RM is másodikként jutott volna tovább... Persze értem, hogy az első a másodikat kapja meg minden, de remélem azért nem az első egyenes kiesésen vérzünk el, mert az már régen rossz...
Válasz küldése