Pont ezért a világ (egyik) legjobbjai, mert vhogy mindig behúzzák az ilyen meccseket.visca el barca írta:hulla gyenge ma ez a real, de majd a depor a 96. percben lő egy öngólt, aztán lehet megint felnyaldosni őket, hogy ők a világ legjobbjai
Gálát vártál?visca el barca írta:hulla gyenge ma ez a real, de majd a depor a 96. percben lő egy öngólt, aztán lehet megint felnyaldosni őket, hogy ők a világ legjobbjai
Legyen úgy, de a Real egyik nagy erőssége idén az, hogy a cseréik közel azt a szintet tudják hozni, mint a kezdők.Nero. írta:Zidane nagyon nagy rotálásokba van, szerintem pontvesztés lesz belőle.visca el barca írta:cuncikával mi van h a padon sincs? nem olvastam sehol h sérült lenne
proféta szóljon belőledNero. írta:Zidane nagyon nagy rotálásokba van, szerintem pontvesztés lesz belőle.visca el barca írta:cuncikával mi van h a padon sincs? nem olvastam sehol h sérült lenne
Zidane nagyon nagy rotálásokba van, szerintem pontvesztés lesz belőle.visca el barca írta:cuncikával mi van h a padon sincs? nem olvastam sehol h sérült lenne
Szerintem nem a Sanítasra bízta magát.randomguy írta:kroos az előrejelzett 4 hónapos kihagyás ellenére elég hamar visszatért.
összeszedte magát a sanitas úgy látszik
Lassan ezt amúgy majd abbahagyhatnátok így 2 nap után, hogy odaát ki mit ír, elvégre:MessiNeymarSuarez írta:...mivel odaát folyton látom azt...
Ezzel meg egyetértek.ntibi67 írta:NE JÁTSZD ITT EL A BARCA SZÚRKOLÓT!
Naigen, lehet nem ártana, mivel odaát folyton látom azt, hogy ha valaki normális Real szurkoló, nem pedig Ronci fan, és ezt meg meri mondani, hogy Ronaldo nem egy isten, és nem csak belőle áll a Real Madrid, illetve érdekelné más játékosokról is a hír, nem pedig mindennap az hogy Ronaldo hogyan pózol a "haverjával", akkor meg rögtön tömegesen lehurrogják hogy jajj nem is igazi Madridista, hogy mer ilyet mondani blabla..ntibi67 írta:Kellene ide egy új topic ahol reálosok győzködnének reálosokat a saját igazukról.
http://www.101greatgoals.com/top-storie ... l-clasico/" target="_blankLG írta:Ilyen híreknél illik megjelölni a forrást. Amennyiben tényleg igy történt, szomorúnak tartom, de azért még Albaról is nehezen hihető, hogy csak úgy, minden előzmény nélkül beleáll a srácba.JCruyff írta:Jordi Alba az El Clásico alatt többször is durva megjegyzést tett Kovacic spanyol nyelvtudására: "Nagyon buta vagy"; "Tanulj meg spanyolul, hülye gyerek"; "Előbb tanulj meg beszélni, idióta"; "Menj a fenébe, fogd be a szádat, agyatlan".
Mint kiderült, Kovacic 6 nyelven beszél, köztük spanyolul is, a mi fiúnk csak spanyolul.
Alba twitter oldalán ment is valami beszólogatás ezzel kapcsolatban.
Alba fiam, megint csak égetsz minket.
NE JÁTSZD ITT EL A BARCA SZÚRKOLÓT!JCruyff írta:Jordi Alba az El Clásico alatt többször is durva megjegyzést tett Kovacic spanyol nyelvtudására: "Nagyon buta vagy"; "Tanulj meg spanyolul, hülye gyerek"; "Előbb tanulj meg beszélni, idióta"; "Menj a fenébe, fogd be a szádat, agyatlan".
Mint kiderült, Kovacic 6 nyelven beszél, köztük spanyolul is, a mi fiúnk csak spanyolul.
nem értem miért próbálod magad beállítani barca szurkernek... állandóan jössz ezekkel a barca játékosokat lehúzó hozzászólásaiddal, és úgy állítod be mintha neked ez rosszul esne, miközben ezekre élvezelJCruyff írta:Jordi Alba az El Clásico alatt többször is durva megjegyzést tett Kovacic spanyol nyelvtudására: "Nagyon buta vagy"; "Tanulj meg spanyolul, hülye gyerek"; "Előbb tanulj meg beszélni, idióta"; "Menj a fenébe, fogd be a szádat, agyatlan".
Ilyen híreknél illik megjelölni a forrást. Amennyiben tényleg igy történt, szomorúnak tartom, de azért még Albaról is nehezen hihető, hogy csak úgy, minden előzmény nélkül beleáll a srácba.JCruyff írta:Jordi Alba az El Clásico alatt többször is durva megjegyzést tett Kovacic spanyol nyelvtudására: "Nagyon buta vagy"; "Tanulj meg spanyolul, hülye gyerek"; "Előbb tanulj meg beszélni, idióta"; "Menj a fenébe, fogd be a szádat, agyatlan".