Nero. írta:Nekem amugy az az érzésem hogy majd egyszer fog megszakadni a Real szériája, de akkor "nagyon." Gondolok itt arra hogy egy hónapon belül kiesnek a BLből és a bajnoki előnyüket is pikk-pakk leadják. Ez kifejezetten jellemző rájuk.
Ezt én is elképzelhetőnek tartom, a nagy sorozatokat nagy megzuhanások szokták követni, erre hoztam is fel lejjebb példákat a távolabbi és a közelmúltból is.
Tavaly velünk is ez történt, és ott szerintem mi is megmutattuk, hogy fejben erősek vagyunk, mikor ki tudtunk jönni a gödörből, és az utolsó 5 meccsre megint összeálltunk, és nem engedtük ki a bajnokságot a kezünk közül.
A Realnak meg Zidane-nak is az lesz majd az igazi próbatétel, amikor egy hasonlóból kell felállniuk.
Nekünk viszont elsősorban magunkkal kell foglalkozni, nem várhatunk a Real megzuhanására. Én bizakodó vagyok, Iniesta visszatérése nagyot dobott a játékunkon. Meg amúgy is úgy érzem, nagyon sok van még a csapatunkban, Luchon sok fog múlni, ki hozza-e belőlük. Ha nem, is a Real lesz a bajnok, azt sem tragédiaként élném meg, nem hinném, hogy 3 bajnoki arany zsinórban elvárható lenne.