Mire alapozod?Nero. írta:Na úgy tűnik az idei Ferrari még akár tudhat is valamit, de ne kiabáljuk el.

Nem láttam volna semmi értelmét, főleg Alonso kapcsán nem. Ezt többször kifejtettem miért, nem fértek meg egymás mellett. Nagy kő nem esett le, Lewis mindenkinél jobb.Nero. írta:Gondolom nagy kő esett le a szívedről hogy a haverod nem kapta meg a nyakába Vettelt vagy Alonsot, bár itt a végén úgy ment Hamilton hogy azt a spanyol se tudná hozni szerintem.Bob_Marley írta:Bottas nagyon jó kis pilóta, kíváncsi leszek rá. Viszont Massa esete nagyon fura.Ott mekkora motiváció lesz, miután már visszavonult.
Massa tipikus csupaszív brazil, szerintem hajtani fog ahogy tud, de sajnos már kiöregedett.
Viszont Hamilton hullámvölgyekre is hajlamos (az elmúlt szezonban is volt gyengébb időszaka), olyankor meg azért el lehet kapni, akár még Bottas is képes lehet rá.Nero. írta:Gondolom nagy kő esett le a szívedről hogy a haverod nem kapta meg a nyakába Vettelt vagy Alonsot, bár itt a végén úgy ment Hamilton hogy azt a spanyol se tudná hozni szerintem.Bob_Marley írta:Bottas nagyon jó kis pilóta, kíváncsi leszek rá. Viszont Massa esete nagyon fura.Ott mekkora motiváció lesz, miután már visszavonult.
Massa tipikus csupaszív brazil, szerintem hajtani fog ahogy tud, de sajnos már kiöregedett.
Gondolom nagy kő esett le a szívedről hogy a haverod nem kapta meg a nyakába Vettelt vagy Alonsot, bár itt a végén úgy ment Hamilton hogy azt a spanyol se tudná hozni szerintem.Bob_Marley írta:Bottas nagyon jó kis pilóta, kíváncsi leszek rá. Viszont Massa esete nagyon fura.Ott mekkora motiváció lesz, miután már visszavonult.
https://m.youtube.com/watch?v=RXV21YchveQ" target="_blank Én tegnap ezt néztem. Mindig is szimpatikus volt ezek után sem változott.
Hamilton nem csapatjátékos, ekkora előnynél még belefértek a piszkos trükkjei, de egy kiélezett világbajnoki sorozatban nem lesz a csapat előnyére. Ha Rosberg marad érdemes lett volna megszabadulni tőle, mivel a jó eredményeket Rosberg is hozta.Bob_Marley írta:McLaren egyértelműen felfelé jön, szerződése is van. Én totál nem látom értelmét Alonsot a Mercedeshez hozni. Egyszer már ez a páros nem működött, sőt a Rosberg-Hamilton páros is parázs volt, lehet akkor Lewis mindenért a hibás.![]()
Maradt Lewis pedig ugye elvileg eléggé gondolkozott, hogy abbahagyja az egészet, gyönyörű lenne ha odavinnék neki ALonsot "hisztizni". Semmi ráció nincs benne.
Én csak is Wehrleint tudom elképzelni, annyira adja magát, hogy a szemüket kiszúrja ez a lehetőség.
Amit Alonso tavaly leszenvedett a McLarennel. Mégha hatalmas fizetést is kapott, azt tuti nem felejtette el. És kijárna neki végre egy versenyképes autó. Talán a Ferrari egy évben volt az amikor ott volt, a többiben inkább csak csoda, hogy ott volt vele ahol kell.Nero. írta:Szerintem egyértelmű hogy a Merci vezetősége Wehlreint vagy Hülkenberget akarja, de itt a szponzoroknak is nagy beleszólásuk van a dolgokba. Ha beakarják írni magukat a konyvekbe és komoly marketinget akarnak akkor Alonsot választják. Biztos hogy nem olyan egyszerű ügy máskülönben már lerendezték volna a németek.
2007 Kanada...geridoss írta:Az ámokfutó Sato 2008 óta nem tagja a mezőnynekpalesz77 írta:A többség Hamiltont tippelte győztesnek, de 12-en eltalálták Rosberg első helyét. Új szavazás, remélem Nero nem trollkodott cask velem, és jók a jelöltek..![]()
![]()