2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Erre gondolsz? Ez les volt. Képet szerkeszteni sajnos nem tudok, úgyhogy a védők ténylegesen kiléptek időben.Veidt_madridista írta: CR lott egyet meg a rendes játékidőben, 75. perc korul lehetett, de az biztos h mar 2-2 volt az allas. Befujtak lesnek de nem volt az, a tuloldalt belogott egy védő.
bár így lenne... jönne nekik egy 4-5 meccses nyeretlenségi sorozat februárban BL-kieséssel, stb.Nero. írta:Szerintem is most kezdődik a lejtmenet. Azt hiszem Ancelottiéknál is eddig tartott a buli és ők is valami hasonló nagy győzelmi szériában voltak.
Ezt meg mindig nem én találtam ki, hanem abban a rohadt indexes vagy milyen cikkben voltntibi67 írta:Attól nem troll,lehet igy gondolja.Ennél durvábbakat olvashatsz a tieidtől,kedves REAdóoptimalizálóL szurkoló!Veidt_madridista írta:Latom itt egy ujabb troll
De lehet, hogy nincs a 2009-es BL győzelmünk, és minden máshogy alakul. Nincs értelme ilyeneken gondolkodni.ntibi67 írta:Az jutott eszembe,hogy ugye most debütált a videóbiró a klub vébén,ha ez már hamarabb lett volna,akkor lehet a Realnak nincs idén BL győzelme (les góllal egyenlítettek) és lehet nincs a portugáloknak EB címük sem,mert ellenünk a 2.góljuknál Ronaldó lesről lépet vissza.
Mondjuk Ancelottiék nemcsak nyertek, de nagyon jól is fociztak.Szerintem is most kezdődik a lejtmenet. Azt hiszem Ancelottiéknál is eddig tartott a buli és ők is valami hasonló nagy győzelmi szériában voltak
Nameg mi is megkaptuk volna a tizit Atleti ellen, dehát ez ilyen, előre kell nézni, és fejlődni, aztán gondoskodjunk róla hogy idén ne egy meg nem adott tizin múljon.ntibi67 írta:Az jutott eszembe,hogy ugye most debütált a videóbiró a klub vébén,ha ez már hamarabb lett volna,akkor lehet a Realnak nincs idén BL győzelme (les góllal egyenlítettek) és lehet nincs a portugáloknak EB címük sem,mert ellenünk a 2.góljuknál Ronaldó lesről lépet vissza.
Pontosan, jön a Klub VB címer átokrandomguy írta:én abban bizom hogy a klubvb után leeresztenek. eddig se voltak verhetetlenek, koránt sem, viszont nagyon akarnak, hátha ez a klubvb cimer után alábbhagy egy kicsit, és akkor feljövünk mint a talajvíz
ti is tudjátok, hogy a ha nem játszik a fociban. Ha mi rúgjuk az elsőt akkor meg mi kontrázunk és lehet hogy fordítva van az egész. Ha a Depor ellen nincs Ramos, ha ma kiállítják, ha nem, sérült Bale, ha egyszer kiállhatnánk úgy hogy mindenki egészséges... ettől szép a foci, különben mindent le lehetne szimulálni fifábancsababarca írta: ha nem szórakozunk
Tudom, hogy akkor már elkezdett nagyon akadozni sokszor a gépezet, ezért is írtam, hogy nem hoztuk ki a maxot abból a keretből és felállásból. Megfáradt Pep is kicsit, nem tudta úgy motiválni a srácokat, kicsit romlott a kémia, ezért több volt a szenvedés. De amikor ment a csapatnak, akkor nagyon, jellemző volt ez a szezonra, vagy sima gálázás volt, vagy szenvedés. Nagy volt a kontraszt, és nagyon változó a játék. De nekem sok szép meccs maradt meg arról a szezonról - nyilván azért is, mert az idő megszépíti az emlékeket -, ha végig maximumon tudta volna tartani Pep a fordulatszámot, az a szezon sokkal jobb is lehetett volna szerintem. Persze ez elmondható nyilván a legtöbb csapatról, de arra különösen igaz szerintem.LG írta:A Chelsea elleni párharcon tényleg csak magunknak köszönhettük a kiesést, de abban a szezon kezdődtek az ötlettelen, meddő labdafölényes meccsek, akkor lettünk nagyon Messi függőek, mások viszont nagyon maguk alatt teljesítettek, a bajnokság rá is ment erre. Abban az évben a Real szvsz jobb volt nálunk, illetve az utóbbi évek legjobb Realja volt az szerintem, csak akkoriban Ramos még nem a nagy megmentő volt, hanem az, aki kilőtte a büntetőt a világból a Bayern ellen.
Visszatérve hozzánk, érdekes volt, hogy a bajnokság végén játszottunk a legjobban, mikor Pep már bejelentette a távozását.
Ez amúgy igaz, már eszközölhetett volna komolyabb változtatásokat, mégse tette. Meg is van kötve a keze persze CR miatt is, de nem sok rendszert látni eddig a Real játékában. Ott van Klopp, neki is kellett fél év "tanulóidő", a mostani szezonra viszont érezhetően látszódnak a változtatásai. Zidane meghozta a győztes mentalitást, ami lehet ezzel a kerettel elég lesz győzelmekre, de a játékba szerintem annyira nem nyúlt bele, mint lehetne. Most is Casemiro rögtön a kezdőbe van, miközben jegeli a jó formában levő Iscot és Kovacicot, akikkel érzésem szerint komolyabb játék lenne elérhető. Pedig amilyen játékosállomány van a középpályán, arra lehetne építeni.S.Agüero írta:Már nem azért, de 1 éve ott van már Zizu, és ugyanolyan a játék, mi az, hogy idő kell neki? Ne reménykedjetek benne, hogy változni fog a játék képe, továbbra is ugyanez lesz, ha egy év alatt nem változott semmi...
túlzás volt a bucira,de nem ez a lényeg.S.Agüero írta:Hát ebben a szezonban nem sok mindenkit vertek azért bucira, hogy ne érdekelje őket.Persze nyilván mi se, de az most egy másik téma.
nem hiszem,hogy érdekli őket,ha közben bucira vernek mindenit.S.Agüero írta:Már nem azért, de 1 éve ott van már Zizu, és ugyanolyan a játék, mi az, hogy idő kell neki? Ne reménykedjetek benne, hogy változni fog a játék képe, továbbra is ugyanez lesz, ha egy év alatt nem változott semmi...
babaking írta:...Ha nem hiszed el, hogy bepattanhat nem is fog...
Nem kötelező olvasni ezt a "vonaglást"..Kercsó írta:Azért nem semmi ez a vonaglás, amit itt lerendeztek egy egy Real győzelem után...![]()
Pont ebben rejlik egyelőre Zidane ereje. Tavaly kapott egy kupac játékost és egy kakiban lévő csapatot. Idén elkezdte valamelyest a képére formálni a dolgokat de idő kell neki, és akkor majd a szép játék is jön. Az hogy eddig eredményes az a mentalitásnak köszönhető amit a csapathoz hozott. Az hogy végig küzdenek és el is hiszik, hogy befelé fog pattanni.palesz77 írta:Olyan azért hál istennek nem sok.babaking írta:hány olyan meccs volt amit 1 kapuralövéssel sikerült lehoznotok?![]()
Amúgy részben igaz, pont az első Klub VB döntő és az akkori Európai Szuperkupa Döntő is ugyanúgy hosszabbításos meccs volt nálunk is, nem túl fényes játékkal. Voltak ott is hullámvölgyek, a 10/11-es "csodacsapat" is emlékeim szerint eléggé visszaesett tavaszra, mégis a többség a szépre emlékszik inkább csak abból az évből. Vagy pl Eto'o az utolsó szezonjában, tavasszal sorra hagyta ki az ajtó-ablak ziccereket, olyan volt mint Suárez, mégis milyen jó szezonnak tűnik az nála így a távolból, főleg a BL döntős gólja miatt. Bár lehet csak én vagyok így vele..
Arra meg kíváncsi leszek, hogy mikor lesz olyan, hogy egy ilyen ki-ki meccset nem a Real húz be, tényleg már-már hihetetlen, hogy ilyenkor mindig ők jönnek ki jobban. Most gondolok pl a kapufára, 90. perc utáni ajtó-ablak helyzetre.. Nyerhettek volna ugyanúgy a japánok is, nem tettek szerintem sokkal kevesebbet a győzelemért, mégis 4-2 oda. Nagyon érzi ezt a Zidane féle Madrid, kíváncsi leszek meddig lehet ezt így hozni.
A Chelsea elleni párharcon tényleg csak magunknak köszönhettük a kiesést, de abban a szezon kezdődtek az ötlettelen, meddő labdafölényes meccsek, akkor lettünk nagyon Messi függőek, mások viszont nagyon maguk alatt teljesítettek, a bajnokság rá is ment erre. Abban az évben a Real szvsz jobb volt nálunk, illetve az utóbbi évek legjobb Realja volt az szerintem, csak akkoriban Ramos még nem a nagy megmentő volt, hanem az, aki kilőtte a büntetőt a világból a Bayern ellen.palesz77 írta:Az a 3-4-3 amit jatszottunk abban a szezonban sokszor, es a Chelsea ellen is, szerintem se lett kimaxolva amugy. Azt a parharcot sose fogom megerteni, hogy buktuk el..recrea írta:A csúcsbarca meg nálam a 2012-es volt, amikor kivertük magunkat a BL-ből, én csapatot olyan jól játszani se előtte, se azóta nem láttam.Csak arra az evre mar kicsit megfaradt Pep is sajna, es a tavozasaval vege is lett annak a "projectnek", pedig tenyleg volt fantazia abban a csapatban - is.
labdavót. mit nem értesz ezen?
Az a 3-4-3 amit jatszottunk abban a szezonban sokszor, es a Chelsea ellen is, szerintem se lett kimaxolva amugy. Azt a parharcot sose fogom megerteni, hogy buktuk el..recrea írta:A csúcsbarca meg nálam a 2012-es volt, amikor kivertük magunkat a BL-ből, én csapatot olyan jól játszani se előtte, se azóta nem láttam.