Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
messideco írta:Újabb kérdés messidecotól: melyik szerintetek a legjobb/leggyorsabb asztali böngésző?
Firefoxmessideco írta:Újabb kérdés messidecotól: melyik szerintetek a legjobb/leggyorsabb asztali böngésző?
Chromemessideco írta:Újabb kérdés messidecotól: melyik szerintetek a legjobb/leggyorsabb asztali böngésző?
Elnézésed kéremNero. írta:Van olyan oldal vagy app ahol telorol telora tudnék zenét letölteni?
Asszem írok pütPetr írta:Attól függ, hogy mi a képlet - legalábbis milyen valószínűséggel teljesül általa az esemény - és mit jelent az, hogy biztonsággalrecrea írta: Nem könnyű megfogalmazni...van 1100 db esemény, aminek - úgymond - a teljesülése egy matematikai képleten alapul, időrendi sorrendben teljesülnek. Hány eseménynek kell teljesülnie ahhoz, h biztonsággal ki lehessen jelenteni, h az 1100. is teljesülni fog? Mennyire érthető?.
Az ,,is" szóból arra következtetek, hogy az 1100. előtt mind teljesült, de akkor a kérdés ebben a formájában értelmetlennek tűnik. Szóval több infó kellene ehhez. Persze lehet, hogy én voltam felületes, vagy mára kiégtem, de első blikkre hiányosnak tűnik a dolog.
Programozásból mit kéne tudni? Vagy ezt algoritmizálni?
Attól függ, hogy mi a képlet - legalábbis milyen valószínűséggel teljesül általa az esemény - és mit jelent az, hogy biztonsággalrecrea írta: Nem könnyű megfogalmazni...van 1100 db esemény, aminek - úgymond - a teljesülése egy matematikai képleten alapul, időrendi sorrendben teljesülnek. Hány eseménynek kell teljesülnie ahhoz, h biztonsággal ki lehessen jelenteni, h az 1100. is teljesülni fog? Mennyire érthető?
Nem könnyű megfogalmazni...van 1100 db esemény, aminek - úgymond - a teljesülése egy matematikai képleten alapul, időrendi sorrendben teljesülnek. Hány eseménynek kell teljesülnie ahhoz, h biztonsággal ki lehessen jelenteni, h az 1100. is teljesülni fog? Mennyire érthető?Petr írta:Miben kéne segíteni?recrea írta:Van itt übermatekos, aki nem ijed meg a valószínűségszámítástól és/vagy a programozástól?
Köszönöm, akkor lehet majd kipróbálom.defender3 írta:Esős rossz időben ezek szerintem jobbak, amikor én játszottam mindig rövid alágatya, gatya, lábszárvédő azt a térdemet meg nem éreztem
Esős rossz időben ezek szerintem jobbak, amikor én játszottam mindig rövid alágatya, gatya, lábszárvédő azt a térdemet meg nem éreztemZBarca írta:Köszi, akkor majd itt nézelődök.![]()
Még annyi kérdésem lenne, hogy hideg időben futballozáshoz hosszú nadrágot vagy inkább a honlapon is látható harisnyanadrágot érdemesebb viselni? Én eddig mindig hosszú nadrágot hordtam, de az utóbbi időben elgondolkoztam a váltáson, a kérdés az, hogy vajon megéri-e?
Köszi, akkor majd itt nézelődök.defender3 írta:Decathlont érdemes megnézni Pesten meg tuti, hogy van pár. Meg van hőmérséklet ajánlás is de a leírásban benne van.
Nekem volt Nike, Adidas és Kipsta. Mindegyikel meg voltam elégedve, ha meg nem komoly szintre kell az olcsók is megfelelnek.
ZBarca írta:Üdv!
Most, hogy közeledik a tél szeretnék beruházni egy aláöltözetre focizáshoz, mivel játék közben továbbra is szeretném a Barcás mezem viselni, viszont ahhoz, hogy egy szál pólóban legyek elég hideg lesz, ha meg pulcsit veszek alá, akkor meg elég hülyén nézek ki.Szóval arra gondoltam, hogy veszek egy aláöltözetet, de még életemben nem volt ilyenem, úgyhogy lenne egy pár kérdésem.
![]()
Ezekben is vannak ilyen fokozatok, hogy pl 5-15 fok között ajánlott a viselésük? Illetve ti milyet ajánlanátok? Nem igazán szeretnék 5-6000-nél többet költeni rá, szóval nem kell Nikenak meg Adidasnak lennie, a lényeg, hogy elvezesse az izzadságot. Ja, és Budapesten lakok, úgyhogy légyszi helyi boltokat írjatok.![]()
Előre is köszönöm!