Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az, hogy nem racionálisan viszi a klubbot enyhén szólva sem igaz. Pénzügyileg stabil a klub, szerződések folyamatosan újítva vanak, Leo szerződésétől sem félek, hogy nem lesz meg. Ne felejtsük 2018-ban jár le a szerződése.Bob_Marley írta:
Örültem mikor ő nyert, mert a pénzügyi részt tartom a legfontosabbnak a vezetés részéről, ezt viszont felemásan hozta. Új szponzori szerződések rendben vannak, de egyszerűen irreálisak már a fizetéseink, plusz rengeteget költünk játékosokra. Sokkal racionálisabb vezetőt tudok elképzelni, aki nem fél meghozni kemény döntéseket. Többször írtam Nunezt, na nála nem lenne szerződéshosszabbítási cirkusz.
Samper írta:Teljesen alkalmatlan a szerepére, mert nem érti, hogy a hallgatásával tönkreteszi a csapat renoméját, aminek súlyos pénzügyi következményei is lesznek.
Edzőkérdésben?Samper írta:Teljesen alkalmatlan a szerepére, mert nem érti, hogy a hallgatásával tönkreteszi a csapat renoméját, aminek súlyos pénzügyi következményei is lesznek.
Van neki akkora hatalma, hogy nincs mitől félnie. Ha Laportát le tudta győzni, nem nagyon van ellenfele.Samper írta:A mai nap Bartoé kellene, hogy legyen. Ha nincs mersze kiállni a tegnapi megsemmisítő vereség után és valamit mondani a hogyan továbbról, akkor LE őt is - joggal - magával rántja.
szerintem bőven elég ha csak írásban számol be neki.Samper írta:Ha ma nem nyer a csapat, akkor Bartonak sürgősen le kell ülnie előbb LE-vel, aztán a csapattal és tisztázni, hogy mi mennyi. De a játékosok válaszát is meg kell hallgatnia.
én már az eltiltásnál elkezdtem volna, de bartomeuék békésebben akarták intézni ezeket.palesz77 írta: Amúgy persze, jó dolog ez, de inkább mennénk neki a FIFA-nak az eltiltott Masia gyerekek ügyében, és ott keménykednénk.. Vagy az Arda ügyet zárnánk le valahogy. Ez nekem olyan "csak azért is" dolognak tűnik, hosszútávon jól nem fogunk kijönni belőle, szinte biztos vagyok benne.
Szerintem ez csak a kezdet, és rohamozni fognak közben az Arda ügyben is.palesz77 írta:Jó példa lenne, ha nem szegnénk szabályt, de szabályt szegünk, még ha bele is lehet kötni..kristop írta:inkább olyan, mintha a rendőr megállítaná az autód és az izzókészletet kérné számon rajtad, mire te közlöd vele, hogy arra nincs is szükség, erre ő elmosolyodik és azt mondja "akkor találunk mást". mert megteheti, ő a főnök.Én is mondok akkor, ez nekem inkább olyan, mint amikor Wimbledonban valakit megbüntetnek, mert pl kicsit több színes cucc van a cipőjén. Néha röhejesek a döntések, mégse jön ki a következő meccsre egy játékos se fekete cipőben, hogy megmutassa..
Amúgy persze, jó dolog ez, de inkább mennénk neki a FIFA-nak az eltiltott Masia gyerekek ügyében, és ott keménykednénk.. Vagy az Arda ügyet zárnánk le valahogy. Ez nekem olyan "csak azért is" dolognak tűnik, hosszútávon jól nem fogunk kijönni belőle, szinte biztos vagyok benne.
Jó példa lenne, ha nem szegnénk szabályt, de szabályt szegünk, még ha bele is lehet kötni..kristop írta:inkább olyan, mintha a rendőr megállítaná az autód és az izzókészletet kérné számon rajtad, mire te közlöd vele, hogy arra nincs is szükség, erre ő elmosolyodik és azt mondja "akkor találunk mást". mert megteheti, ő a főnök.
inkább olyan, mintha a rendőr megállítaná az autód és az izzókészletet kérné számon rajtad, mire te közlöd vele, hogy arra nincs is szükség, erre ő elmosolyodik és azt mondja "akkor találunk mást". mert megteheti, ő a főnök.visca el barca írta:ez kb. olyan mintha folyamatosan az utcán vizelnék... tudom, hogy tilos, és mikor már 6. alkalommal büntetnek meg, felháborodok, meg nyomom a "meddig lehet még tűrnit"
Diplomáciailag okos lépés ebben teljesen igazad van, viszont általánosságban a sport minden területén szoktak politikai utalásokra figyelni. Én attól félek, hogy addig ráncigáljuk az oroszlán bajszát míg egyszer nagyon pórul járunk. Ha nem ez a vezetés akkor a következő Uefa vezetés fog "lecsapni" akik hozzáteszem nem fognak merőben eltérni a mostani felfogástól és ugyanúgy büntetni fognak. Tényleg olyan dologról beszélünk, ami nem új keletű és nem az Uefa heppje ezeket a politikai dolgokat figyelni hanem elterjedt és mi még inkább reflektorfényben vagyunk. Fellehet ellene lépni, de én egyáltalán nem látom, hogy ennek bármi értelme lenne. Ha nem is konkrétan ez ellen a szabály ellen hanem ha esetlegesen beakarjuk őket "puccsolni" akkor sem, mert mint mondtam a következő vezetés is valószínűleg hasonló elvek alapján fog működni és csak gyűjtsük a bűnlajstrom listát.Alfa írta:Ez az "állam" most nagyon gyenge. Platinit felfüggesztették és korrupcióval vádolják és fennáll a veszélye annak , hogy nemcsak a FIFA-nál hanem náluk is szétnéznek és szinte biztos , hogy ott is találnának érdekes dolgokat. Barto fel is ismerte ezt a gyengeséget és szerintem csak ezért "támadja" őket . Jól észrevette , hogy meglehet csinálni merészebb dolgokat is következmények nélkül. Jó példa erre a magyar-feröer . Mint ismert az UEFA először adott egy zártkapus meccset aztán hatályon kívülre helyezték a büntetést és most úgy néz ki , hogy nem lesz belőle semmi. Nem tudom , hogy mennyit kell visszamenni az időben ahhoz , hogy találjunk egy olyan büntetést amit aztán visszavontak , de az biztos , hogy nem 2-3 évet. Az UEFA egy kicsit visszavett az arcából és próbálja egy kicsit meghúzni magát és ezt próbálja meg Barto kihasználni ( nagyon okosan).Bob_Marley írta: Ez is egy nézőpont, de szerintem egy elnöknek minden esetben a klub érdekeit kell elsősorban néznie . A többi, amit írtál habitus kérdése, az Uefa tekinthető úgyis mint egy állam és azt sem egyszerű "beperelni". Ha nagyon nem tetszik akkor ki kell lépni az Uefa-ból vagy Bartomeu megjelenik rendezvényeken, ahol elmondja hogy egyetért a a különválás törekvéseivel, de az, hogy brutálisan függünk tőlük és csesztetjük az "államot" az nem nagyon fog jóra vezetni. Én is megértem a ti nézőpontotokat, én kevésbé vagyok "radikálisabb" és elfogadom azt ami a szabály.
mi az, hogy meddig lehet tűrni? folyamatosan egy szabály/törvény ellen vétünk, majd miután még ránkszólnak nekünk áll feljebbkristop írta:itt az a kérdés, hogy meddig lehet tűrni és meddig húzzuk be a farkunkat és mondogatjuk azt, hogy tiszteletben tartjuk az uefa/fifa döntéseit.
Ez az "állam" most nagyon gyenge. Platinit felfüggesztették és korrupcióval vádolják és fennáll a veszélye annak , hogy nemcsak a FIFA-nál hanem náluk is szétnéznek és szinte biztos , hogy ott is találnának érdekes dolgokat. Barto fel is ismerte ezt a gyengeséget és szerintem csak ezért "támadja" őket . Jól észrevette , hogy meglehet csinálni merészebb dolgokat is következmények nélkül. Jó példa erre a magyar-feröer . Mint ismert az UEFA először adott egy zártkapus meccset aztán hatályon kívülre helyezték a büntetést és most úgy néz ki , hogy nem lesz belőle semmi. Nem tudom , hogy mennyit kell visszamenni az időben ahhoz , hogy találjunk egy olyan büntetést amit aztán visszavontak , de az biztos , hogy nem 2-3 évet. Az UEFA egy kicsit visszavett az arcából és próbálja egy kicsit meghúzni magát és ezt próbálja meg Barto kihasználni ( nagyon okosan).Bob_Marley írta: Ez is egy nézőpont, de szerintem egy elnöknek minden esetben a klub érdekeit kell elsősorban néznie . A többi, amit írtál habitus kérdése, az Uefa tekinthető úgyis mint egy állam és azt sem egyszerű "beperelni". Ha nagyon nem tetszik akkor ki kell lépni az Uefa-ból vagy Bartomeu megjelenik rendezvényeken, ahol elmondja hogy egyetért a a különválás törekvéseivel, de az, hogy brutálisan függünk tőlük és csesztetjük az "államot" az nem nagyon fog jóra vezetni. Én is megértem a ti nézőpontotokat, én kevésbé vagyok "radikálisabb" és elfogadom azt ami a szabály.
Ez is egy nézőpont, de szerintem egy elnöknek minden esetben a klub érdekeit kell elsősorban néznie . A többi, amit írtál habitus kérdése, az Uefa tekinthető úgyis mint egy állam és azt sem egyszerű "beperelni". Ha nagyon nem tetszik akkor ki kell lépni az Uefa-ból vagy Bartomeu megjelenik rendezvényeken, ahol elmondja hogy egyetért a a különválás törekvéseivel, de az, hogy brutálisan függünk tőlük és csesztetjük az "államot" az nem nagyon fog jóra vezetni. Én is megértem a ti nézőpontotokat, én kevésbé vagyok "radikálisabb" és elfogadom azt ami a szabály.MR. TROMORT777 írta:Megértek minden nézőpontot a témával kapcsolatban. Annyit tennék hozzá, hogy a módszer lehet nem megfelelő, de attól mert ők az UEFA attól még igenis szembe lehet velük menni és a döntéseikkel. Mert ha mindenki csak ül bambán akkor ne csodálkozzunk, hogy azt tesz meg a Fifa/Uefa amit csak akar. Ezzel a döntéssel Barto a szurkolók érdekeit védi és engem csak ez érdekel. Persze az elmérgesedett helyzeten nem javít, sőt. De egy bizonyos pont után én támogatom ha nem azt látom, hogy bokafogásban várjuk a Fifa/Uefa-t.