Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fujjogok, mert tökéletesen megfogalmaztad azt amit érzek.Nem rossz nem rossz de sehol se jó.Próbálkozás de azt érzem valaki majdcsak megoldja elől addig meg járatjuk a labdát majd jó lesz.A védelem meg nagyon heptikus.Az a baj, hogy pont ezek miatt nem érzem a bajnoki címet.Meg úgy semmit.recrea írta:Fújjatok nyugodtan, de én valami egész más focit várok ettől a csapattól. Itt van ez a kétcsapatnyi jó focista, és januárra se tudunk velük mit kezdeni, csak az ötlettelen, figyelmetlen maszlag. Nem tudom, h ki ül le manapság rajtunk kívül Barca meccset nézni, h élvezze, de van egy tippem. Alig vártam a karácsonyi Provident reklámot ezzel a dagadt csávóval.
full egyetértek, konkrétan alig van abból valami, ami szerethetővé tette a csapatot.recrea írta:Fújjatok nyugodtan, de én valami egész más focit várok ettől a csapattól. Itt van ez a kétcsapatnyi jó focista, és januárra se tudunk velük mit kezdeni, csak az ötlettelen, figyelmetlen maszlag. Nem tudom, h ki ül le manapság rajtunk kívül Barca meccset nézni, h élvezze, de van egy tippem. Alig vártam a karácsonyi Provident reklámot ezzel a dagadt csávóval.
őőő... a sárgalap?hady írta:Valami hiányzik...