2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sztem középpájára nem kéne ember : Deco, Edmilson, Iniesta, Xavi, VAn Bommel, Gabri sem biztos, h elmegy, Motta, stb. meg fiatal tehetségekFiginho írta:Podolski?Gólerős játékos!Előzzük meg a Bayernt!Gallas?Jó lenne Gabri helyére?
Nézd! Ezért tartják az edzőt. Többek között!raven írta:Én arra emlékszem hogy 1-szer már volt szó Trezegéről de akkor itt a fórumon nagy ellenállásba ütközött a dolog és én most sem támogatom, mint ahogy Forlánt sem.
Ibrahimovicról lehetne szó, de neki meg el kéne mondani hogy ez egy csapatjáték, nem pedig boxutca(viera pofon)...
Ez esetben attól tartok, a kispadra Guily kerülne, és Messinek meg kellene küzdenie a helyért....Rumig írta:És ebből szerinted ki az, aki eljönne a friss BL-győzteskispadjára
Di Canio?visca el barca írta:huntelaart már pedzegette itt vki....Morminho írta:Sztem csatár nem nagyon kell, csak akkor ha elengedik Saviolát, de remélem marad. Ha mégsem akkor a Huntelaar 33 gólja azér mondd vmit... Védőbe meg nagyon gyorsan hozzák ide azt a Daniel Alvest, asszem nem járnánk vele rosszul![]()
Más nem is kell...
ajax egy valag pézt' adott érte nem hiszem h elengednék...
és larsson helyére vmi rutinos "öreg" roka kéne (nem sheringhamre gondoltam)
huntelaart már pedzegette itt vki....Morminho írta:Sztem csatár nem nagyon kell, csak akkor ha elengedik Saviolát, de remélem marad. Ha mégsem akkor a Huntelaar 33 gólja azér mondd vmit... Védőbe meg nagyon gyorsan hozzák ide azt a Daniel Alvest, asszem nem járnánk vele rosszul![]()
Más nem is kell...