Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez a fő gond. Egy ideje nem mer olyanokat megcsinálni, amiktől a szezon elején annyira jó volt, kezd görcössebb lenni, az meg nála tudjuk hova vezet. Nagyon kéne neki 1-2 jó meccs egymás után..Feast4 írta:Szerintem is.Másrészt meg, hogy szerintem már azt is érzi, hogy nem megy úgy ahogy kéne kezd az önbizalma is elmenni.
Szerintem is.Másrészt meg, hogy szerintem már azt is érzi, hogy nem megy úgy ahogy kéne kezd az önbizalma is elmenni.ntibi67 írta:Nem kell túlmisztifikálni egyszerűen túl van terhelve.
Egyetértek, ezért is károgtam nyáron hogy kéne mellé még valaki(nameg most is hogy télen igazoljunk valakit), kb az egyik legnagyobb terheléssel járó poszt, fel-alá kell futkároznia egész meccsen akkor is ha támadunk, akkor is ha védekezni kell, és szinte minden meccsen végig játszik...Ezért kéne valami használható alternatíva, pláne ha neadjisten fontos meccs előtt sérülne le vagy fáradna ki teljesen.Feast4 írta:Nem gyenge hanem fáradt.Valaki nyilván talál majd statisztikát de biztos vagyok benne hogy a legtöbbet játszó 3 játékosban van.Talán Messi vagy Busquets játszott annyit mint ő.Én személy szerint nem csodálom hogy kivan.Nem a posztján játszik viszonylag jól ami szerintem marha nagy koncentrációt igényel, másrészt konkrétan mindig játszik, szóval szerintem fizikailag is eléggé romon lehet már.S.Agüero írta:Hétvégén leültetném a padra, aztán Vidal hadd csapassa. Mostanában elég gyenge sajnos.
Amúgy én is azt mondom le kéne tenni padra egy kicsit.A másik topicban irtam nem hiszem el, hogy Vidal egy két meccsen nem kezdhet, vagy nyert helyzetben nem lehet becserélni.Mindenképp meg kell ölni ezt a szerencsétlent?
Nem gyenge hanem fáradt.Valaki nyilván talál majd statisztikát de biztos vagyok benne hogy a legtöbbet játszó 3 játékosban van.Talán Messi vagy Busquets játszott annyit mint ő.Én személy szerint nem csodálom hogy kivan.Nem a posztján játszik viszonylag jól ami szerintem marha nagy koncentrációt igényel, másrészt konkrétan mindig játszik, szóval szerintem fizikailag is eléggé romon lehet már.S.Agüero írta:Hétvégén leültetném a padra, aztán Vidal hadd csapassa. Mostanában elég gyenge sajnos.
Szerintem főleg fejben, az meg azzal együtt, hogy még tanulná a posztot alapból is, elég gyilkos kombó lett. A gólnál mondjuk mindenképp lefejelték volna, Alves idejében is rendre kaptuk ezeket, Albáról is jönnek, az alacsonyabb, mozgékony szélsőink hátránya ez.. De hogy mi járt a fejében, amikor a beadás pillanatában előrelépett egyet a labda felé, azt szerintem még ő maga se tudja.. Ezekből jön le nekem az, hogy fejben kezd sok lenni neki a dolog, alapból se hiszem, hogy olyan megingathatatlan az önbizalma, kéne neki a pihenő kicsit tényleg már.MessiNeymarSuarez máshol írta:Robi mellé meg jöjjön már valaki aki használható legalább védekezésben, mert szerencsétlen minden meccsen fel-le futkározik pihenő nélkül, jóhogy fáradt fejben-testileg is...
Nem tudom ezt elfogadni érvnek a védelmében amikor egy angol bajnokságban egy Clyne például 3 meccset végig robotol 7 napon belül. Nem akarom őt ide, nem azért hoztam fel.palesz77 írta:Remélem januárban intéznek valakit Luchoék tényleg, mert nagyon ki van fulladva Robi, sokkal gyengébben játszik, mint szezon elején. Ma is harmatos volt, az eddig erősségének számító labdakihozatalaiból szinte semmit nem látni, kéne neki a pihi szerintem nagyon, sok ez így neki egyszerre.. Az se biztos, hogy beletanul rendesen az új posztjába, de így esélye se lesz, ha túl lesz hajszolva.. Ha nem jön valaki még a hónapban, szezon végére jobban kifullad szerintem mint Busi tavaly.
Tudom, ezt direkt csak azért írtam.Tromort77 az Alba topicban írta:...
Ezerszer inkább SR mint Cancelo. Védekezésben Cancelo még SR-től is elmarad.
Ezért kell a rotáció midkét szélső védőnknél.Látszott a mai meccsen,hogy SR és Alba is mekkora kedvel játszott és bírták fizikálisan is az egész meccsen.palesz77 írta:A második félidőt láttam csak, de ez ma megint biztató volt. Tudom, hogy nem rangadó volt, sőt, de attól még jó volt látni, hogy megint a magabiztos Robi futkározik a jobboldalon.
Rég volt már ilyen jó meccse, remélem visszajön az önbizalma, ami a City elleni visszavágón kicsit odalett.palesz77 írta:A második félidőt láttam csak, de ez ma megint biztató volt. Tudom, hogy nem rangadó volt, sőt, de attól még jó volt látni, hogy megint a magabiztos Robi futkározik a jobboldalon.
Van ebben igazság, a védelmi munkája tényleg gyenge, de én még adnék neki időt szezon végéig. Télen valószínűleg úgy is jön egy rutinos ember a posztra, nyárig meg kiderül, kell-e nagyobb befektetés egy jhv-ért.Tromort77 írta:Sajnos kevés jobbhátvédnek. Nem tud védekezni. Ezen nincs mit szépíteni. A csapat nyílván megengedheti magának sokszor, mert a védelem többi része úgyis takarít. De ez hosszútávon nem fog működni. Jövőre hozni kell egy kezdőszintű jobbhátvédet.
Remélem télen hozunk valami épkézláb jhv-et Robi mellé/mögé, mert nem lehet tőle sem elvárni hogy egész szezonban hullámvölgy nélkül játsszon, úgy hogy minden egyes meccset végig játszik és le sem sérül.LG írta:Sajnos ma is összehozott egy figyelmetlenségből adódó buta hibát, ezeket elhagyhatná már. De azt leszámítva nagyon tetszett a játéka. Képességeivel semmi baj nincs, kicsit több odafigyelés kell, és akkor meglesz oldva a poszt hosszú időre.