Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
crixus írta:MSN ide vagy oda, de a rosszabb formánk és játékunk szerintem valamilyen szintű taktikai váltásnak is köszönhető. https://www.youtube.com/watch?v=1VZTUYzXg8A
Érdemes összehasonlítani a fenti videót mondjuk a klasszikuson játszott játékunkkal vagy azzal amit idén úgy összességében művelünk.
1. Lucho első évében sokkal direktebben, kapura törőbben játszottunk, persze pontosabbak is voltunk, de első sorban a különbség ott van, hogy ebben az idényben visszatértünk a labdabirtoklós tökölős játékhoz, ami nagyon látványos is lehet, de ahhoz kreatívabb középpálya kell. Ez amit most játszunk inkább hasonlít a Tata-féle 2014-es csapathoz.
2. Kötődik az első ponthoz. Jóval több és gyorsabb kontránk volt és sokkal több gólt is lőttünk kontrákból. Ez azért volt mert a középpályánk jóval több labdát szerzett és jóval pontosabb volt, mint most.
3. Fejesek, rögzített helyzetek. Ebben valami irtózatosat romlott a csapat, pedig az átlag magasság szerintem még nőtt is a csapaton belül.
Persze mindezekhez azért hozzá tartozik, hogy az olyan alapemberek, mint Neymar, Suárez, Busquets, Rakitic sokal gyengébb teljesítményt nyújtanak a korábbiakhoz képest, illetve az újak közül is Umtiti és talán Turan kivételével senki sem képes egy elvárhatóan jó szintet lehozni. Gondolok itt első sorban a Gomes, Paco, Vidal trióra.
Összegezve: igazolások, taktikai változtatások és a rossz forma aminek a pocsék teljesítményt köszönhetjük. És sajnos ezek közül az első kettőért Lucho a felelős.
Nagyon komolyak mindhárman mondjuk én nem szeretem ezt az MSNezést mert csapat van nem 3 jatekos de tényleg jól sült el hármukat osszerakni. Pedig volt mar itt Messi-Eto'o-Dinho, Messi-Henry-Dinho, Messi-Ibra-Henry, mindegyik brutálnak hangzik de az MSN veri mindet.S.Agüero írta:300 goals for MSN at FC Barcelona:
Messi: 124
Suárez: 100
Neymar: 76
Sárgák és pirosok is vannak a listán. Illetve az is ott van, hogy a Reál ellen elmaradt egy 11-es a Reálnak amikor Mascherano buktatta Vazquezt vagy éppen a Villarreal elleni kezezése is szerepel. Vagy éppen az is szerepel, hogy Messi időhúzásért kapott sárgája - amikor elszakadt a cipője - is jogos volt. Szóval mindkét irányból vizsgálták.palesz77 írta:
Ahogy látom ez csak a gólhelyzetekkel kapcsolatban folalkozik, meg csak egy irányba. Megnézném, hogy a másik oldalra mennyi hasonló volt, szerintem kb hasonló szám.
Egyből ez ugrott be nekem is a lefújás pillanatában.S.Agüero írta:2 éve :
Első forduló 2015-ben, nem nyertünk az Anoetában.
Utána kupameccs itthon a Tico ellen, 3-1 ide, MSN gólokkal és egy tizenegyessel.
2017, első fordulóban újfent nem nyerünk, majd a kupameccsen 3-1 ide itthon, MSN gólokkal és egy tizenegyes megint volt a meccsen.
2015-ben tripláztunk, 2017-ben...?
Ahogy látom ez csak a gólhelyzetekkel kapcsolatban folalkozik, meg csak egy irányba. Megnézném, hogy a másik oldalra mennyi hasonló volt, szerintem kb hasonló szám. Csak tegnap amúgy, amikor "ellenszélben" játszottunk, 2 lest nem fújtak be, egyik után szabadot lőhetett Messi - nála 20 m mostanság ziccer -, másiknál Alba került gólhelyzetbe ha jól rémlik. Aztán a végén Piqué nem kapott meg egy sárgát - talán azt nem ért, de szabadot mindenképp - a 16-os környékén, pedig onnan veszélyes szabad jöhetett volna, meg egy szögletet is kirúgásnak ítéltek meg.Tromort77 írta:http://www.squawka.com/news/every-contr ... ght/875080
Squawka összeszedte a kérdéses ítéleteket a szezonból.
Jól van, nem kell keménykedni.recrea írta:Biztosan igaza van, mert azon a meccsen ott voltamS.Agüero írta:Lehet, hogy igazad van, nem változtat a tényeken.
Bajnoki volt.
Biztosan igaza van, mert azon a meccsen ott voltamS.Agüero írta:Lehet, hogy igazad van, nem változtat a tényeken.
Amúgy a 3-1 szerintem bajnoki volt, mert a kupában 1-0 lett a hazai, Messi tizi, majd kipattanó góljával. De attól még triplázhatunk.S.Agüero írta:2 éve :
Első forduló 2015-ben, nem nyertünk az Anoetában.
Utána kupameccs itthon a Tico ellen, 3-1 ide, MSN gólokkal és egy tizenegyessel.
2017, első fordulóban újfent nem nyerünk, majd a kupameccsen 3-1 ide itthon, MSN gólokkal és egy tizenegyes megint volt a meccsen.
2015-ben tripláztunk, 2017-ben...?
Ez nem ilyen egyszerű. Amikor Ini egészséges, akkor nem Denist kezdetném, max cseréjének tekinteném, gondolom Te sem kezdőként játszatnád. Busi valóban gyengébb szériában van, de a helyére kit tennél be? Gomest, Rakétát, Ardát? Kit? Ezért nem egyszerű. Nyilván foglalkozik vele, de sok mozgástere nincsen, mert itt is egy egy meccs után megkapta, hogy minek rotál. Többek között tőlem is. Tehát verjünk meg mindenkit, de közben építsük be az újakat (7-8 játékost) gond nélkül. Nem fog menni egyszerűen neki sem.zeli39 írta:
Úgy gondolod,hogy az új igazolások beépítésével gyakorlatban foglalkozik Enrique ?Ha te ülnél a padon mint edző valld be őszintén jelölnél a kezdőbe egy Rakitic-Busquets-Gomes triót ?Miért Busquets kapta a legtöbb játékpercet mikor ő a középpályások közül a leggyengébb .Denis Suarez bebizonyította már melyik poszton a legjobb és ez Iniesta posztja .L.E akkor miért játszatja össze-vissza ?
öngól?S.Agüero írta:Fail to win-t miért kellett odaírni? Szerintem egyértelmű, hogyha nem rúgunk gólt, akkor nem is nyerünk.