Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam Etooval nagyjából egál, a kameruni gyengébb statokat hozott, de csapatszinten is kevesebbet lőttünk, nem is voltunk annyival a mezőny fölött, mint most, és annak a csapatnak legalább olyan fontos tagja volt, mint most Suarez, és ő is rendre betalált a fontos meccseken. Villa és Henry már túl voltak a fénykorukon, mikor érkeztek, ráadásul Messi akkori szerepköre, meg hogy a szélen kellett többnyire játszaniuk korlátozta azért őket.eimenis1212 írta:imádom a gyereket. Nem jó hasonlítgatni (főleg azért mert Eto nekem nagy kedvencem volt) de a brutális csatárok közül akik megjártak minket (Eto, Villa, Henry... stb.) sztem ő a top. Penge a lasztival, erős, lát a pályán, jól fejel, jól indul be, ja és egy igazi középcsatár.
Háde Agüero teknikásabb!!!Nero. írta:Luis Suarez in La Liga since the start of the 2015/16 season:
Most goals (55)
Most assists (21)
imádom a gyereket. Nem jó hasonlítgatni (főleg azért mert Eto nekem nagy kedvencem volt) de a brutális csatárok közül akik megjártak minket (Eto, Villa, Henry... stb.) sztem ő a top. Penge a lasztival, erős, lát a pályán, jól fejel, jól indul be, ja és egy igazi középcsatár.
Luis Suarez in La Liga since the start of the 2015/16 season:
Most goals (55)
Most assists (21)
Piqué elnöknek, Lajos UFC-snek készül....palesz77 írta:https://twitter.com/LucasNavarreteM/sta ... 6428001281
Itt Lajos vajon mi az istent akart csinálni?
Mit kell nézni? Jobb kézzel odaüt, vagy mi?palesz77 írta:https://twitter.com/LucasNavarreteM/sta ... 6428001281
Itt Lajos vajon mi az istent akart csinálni?
Persze igaz, de a bajom az, hogy Suarez nem Inzaghi típusú játékos. Ő nem csak egy szimpla csatár, hanem egy remek támadó aki passzokkal is kitudja magát venni a játékból és tud segíteni a támadás építésben. Ehhez képest ezt ma sem mutatta meg.westerngom írta:
pipa!, de a focit meg gólra játszák!![]()
Nekem ilyenkor mindig Pipo Inzaghi jut eszembe, egész meccsen szinte semmi érdemlegest nem csinált, "csak" meccsenként 1-2 gólt rendszeresen elpakolt a kapuba.
pipa!, de a focit meg gólra játszák!Tromort77 írta:Neymar meg olyan gólpasszt adott a fejére, hogy az megszólalt. Nagyon ugrania se kellett. De attól még összeségében Neymar játékát sem lehet jónak megítélni.westerngom írta:
telejesen igazad van, de mint írtad is ő legalább gólt fejelt míg Neymar és Messi mindent kihagyott. Szóval a száraz tények alapján nehéz megítélni a csatár teljesítményét.
Neymar meg olyan gólpasszt adott a fejére, hogy az megszólalt. Nagyon ugrania se kellett. De attól még összeségében Neymar játékát sem lehet jónak megítélni.westerngom írta:
telejesen igazad van, de mint írtad is ő legalább gólt fejelt míg Neymar és Messi mindent kihagyott. Szóval a száraz tények alapján nehéz megítélni a csatár teljesítményét.
telejesen igazad van, de mint írtad is ő legalább gólt fejelt míg Neymar és Messi mindent kihagyott. Szóval a száraz tények alapján nehéz megítélni a csatár teljesítményét.Tromort77 írta:Gólszerzőt nem illik kritizálni de talán ő van jelenleg a legrosszabb formában a csapatból. Játékban sehol nincs az utóbbi hónapokban. Ezzel az a baj, hogy nála a rossz forma egyet jelent a nulla teljesítménnyel. Vagy százon pörög és a világ legjobb kilencese vagy egy szimpla megyei csatár.
osasunában nézhetjük pákót ahogy szerencsétlenkedikTromort77 írta:Gólszerzőt nem illik kritizálni de talán ő van jelenleg a legrosszabb formában a csapatból. Játékban sehol nincs az utóbbi hónapokban. Ezzel az a baj, hogy nála a rossz forma egyet jelent a nulla teljesítménnyel. Vagy százon pörög és a világ legjobb kilencese vagy egy szimpla megyei csatár.