Foolkiller írta:Sracok,Ugye vegiggondoltatok hogy henryert a barca es a real is 50 millios ajanlatot tett,ez fix osszeg amit most masra fordithatunk.
Forlán nem kell ide,ö nem valo ugymond nagycsapatba ott csak vergodik,Carvalho,Maniche ugyanmar ha már igazolni akarunk szerezuk meg C.ronaldot manchesterbol,és Terry+Lampardot a chelseabol ezek a jatekosok barca szintu igazolások lenének,es egészitsuk ki a keretet sajat nevelésbol.
Jelenleg Csatarposzton Eto'o bevetheto ,vele kozel azonos qualitasu csatarunk nincs.
maxit én elkuldeném ha vki 2 év alatt se produkal semmit annak nincs helye a csapatban.
Adjunk egy fricskat a chelseanek és szerezuk meg Tevezt eloluk o igazan minoségi jatekos,képeségei és gyorsasaga alapjan mar most jobb mint Saviola barmikor is.
Vedelem terén A bal és jobb szélsők szorulnak Erősitésre:bronkhorst mar nem idealis,Oleguer;Beletti pedig nem elég gyorsak bár ole az idény 2ik felében es a blben engem meggyozott és egy jo nyári vb szereplés es jo alapozás utan stabil és kiszorithatatlan kezdő lehet.
Decot kéne tehermentesiteni még mert idén tompább volt a keleténél ,erre a posztra idealis jelolt Frank Lampard akinek a helye mar nem biztos ballack miatt.
De mondjuk Lampard akkor érdekes csak ha Xavi nem nyeri vissza a formáját amire valljuk meg oszintén sajnos esély van.
A barca ikonja de én nála formahanyatlást is lattam az utobi 2 szezonban.
De ha nem igazolunk senkit se akkor is álom csapatunk van.
A 2 kritikus pont mint mondtam a bal és jobb szélso posztja ill a vk poszt.
Nos én a leírtakkal jó formán semmivel nem értek egyet.
Deco cseréjének ott van Van Bommel és Iniesta, minek kéne Lampard?
És hogy Lampardot kiszorítja Ballack? Te ugye viccelsz !
Szerintem Xavi visszanyeri a formáját, már az utolsó két bajnokin (amelyen játszott) is látszott hogy jól osztogat.
Az igaz hogy kell egy jó csatár de Tevez? Jó szerintem sem rossz de én ugy vettem észre hogy Frank nem részesíti előnyben az argentínokat.
Én Luis Fabianot venném meg vagy McCarthyt a Portoból.
És C.Ronaldo minek? Ott van Giuly és Messi.
És a vkp poszt miért lenne problémás? Edmilson, Motta jók de ha nem bevethetők Marquez is előrejöhet.
Abban viszont egyetértek hogy bal oldalra kell valaki, de én jobb oldalra nem vennék semmit még egy évet adnák Bellettinek mert az első éve jó volt a második nem remélem most megint jó jön.
És Manichet akkor kellene megvenni ha Van Bommel elmegy mert Maniche átlövőerejére szügségünk lenne, mivel a góljainkat jóformán csak csatárok rúgják(kivéve a pontrúgásokat) és hiányzik a második hullám.