Hey,
a mi meccsunkrol a lenyeget mind leirtatok, reszemrol jo volt latni az akarast megint, meg hogy mentek a fiuk, vegre egyenileg is emelkedtek ki, illetve javultak emberkek...
na akkor a mai meccsrol ( SEV-REAL ) egy par szot...
egyszeruen szamomra hihetetlen a jatekvezetes.. nincsnenek szavak a spanyol biraskodasra, otvarnal otvarabb, undorito brigad.. Johet itt Manzanotol kezdve Mallenco meg a legjobbak, de egyszeruen fogalmatlan banda az osszes, hibat hibara halmoz, nem leseket fujnak be, ami meg les elengedik stb, borzaszto egy szoval. Es most fuggetlen hogy Real, Barca vagy barmilyen meccset nezek, meg szurkolok, egy fortelem amit lenyomnak...
a masik a Realrol szol kicsit, de mivel kupa meccs volt ideirom, remelem nem gond... Nekem hiaba, hogy kb b csapat volt ( lattam par meccsuket full csapattal is ), de ez egy szintelen szagtalan csapatnak tunik.. Amit kiemelnek es nagyon tetszik nekem is, az az akaras, kaparas, ahogy mennek mint a mergezett eger, egytol egyig, hiaba hogy gyengebb kepessegu akar, vagy mittudom en, de ezt jo nezni. Ez gondolom ZZ hatasa. Kb ennyibe ki is merul az en szvsz a taktikajuk. Ez nem egyszer lattam mar, hogy nincs stilusa a csapatnak, ami pl. Carlonal volt, az itt most nekem nem tunik fel, egyeni villanasok( Ramos, Ronci, Bale esetleg Modric vagy Kroos ), meg kitolom szelre, bekozepre, valaki vagy befejeli, vagy kipattano.. Es most full semmi rossz indulat nelkul, de ezt nem ugy mondom mint egy osi ellenseg vagy real utalo, hanem mint egy teljesen normalis szurkolo. Hihetetlen hogy minden osszejon nekik, utolso perces golok, biroi tevedesek, jo sorsolas, stb.. Ezek mind olyan tenyezok, amik kulon kulon is jok ha egy csapatot erintik, de igy az osszes, ennyi idon keresztul, az valami hihetetlen, en meg ilyet nem is nagyon lattam, komolyan

Ezzel nem akarom elvenni az erdemuket, ami mondjuk nalam az akarasban, meg amit irtam felul, hogy mennek mint az egerek, ki is merul. A jatek szerintem -0 a negyzeten... Legalabbis amiket en lattam, ott pl, a kozep palyan atszaladtak, nem volt semmi tudatossag, amit lattam volna, csak az egyenisegekben bizhattak. Tamadoknal szinten, de valahogy mindig ott vannak, mindig begyotorik.
Nem sajnalom a kupaikat toluk, mert oda kell erni, meg kell nyerni, akar hogyan is, de valahogy( es igen, tudom hogy hogy, sajnos...) de mindig megnyertek... Viszont egyszeruen, szerintem csak ok hiszik azt hogy mennyira jol nyomtak, meg nyomjak, aki egy masik szurkolo, vagy laikus az soha nem fogja azt erezni szerintem, mint mi mikor megnyertuk, vagy a MU, esetleg Milan mert ott azert jatek is volt, de a Realenal biztos jobb. Es ez ami faj picit Barca fanatikuskent, de nem egy Real utalokent, csak siman nemszeretokent
A Clasicon is, mikor nekialtunk jatszani, meg kb felig jo formban is siman megverhettuk volna, az akkor agyonajnarozott Realt, de szokas szerint eltokoltuk a helyzetet, s szokas szerint Ramos... Na mindegy ezt gondoltam leirom velemykent roluk, mivel kupa van, igy akar veluk is osszekerulhetunk, de azert a bajnoksagra is jocskan ervenyes...
Arra azert kivancsi leszek, hogy ha elobb utobb beleszaladnak a pofonba, ami a 40 akarhanyas sorozatuk veget jelenti, akkor utana hova tovabb ? mert ha bennt ragadnak, akkor szerintem puszi nekik. Es hiaba hogy frissebbek lehetnek tavaszra mint mi, de ha kapnanak vegre, es remelem kapnak is egy jo kemeny sorsolast, akkor oda nem eleg a frissesseg, a jo forma is kell, es egy godorben levo csapat altalaban bucsuzik is, mint akar mi is tavaly, eleg volt a 2,3 het, ki is szaltunk.
Bizom benne, ha meg vegre kemeny sorsolassal, egy jo jatekkal vednek cimet, meg esetleg bajnoksagot nyernek, vagy ne adj Isten tripla, akkor emelem kalapom.
De remelem, hogy a mieink, mit 2 evvel ilyenkor, indulnak felfele, fel a csillagokig, es... tudjuk a folytatast
Na ennyi kb... bocs ha megint hosszu lett, de inkabb egyszerre irom ki, mint 10 percenkent 1 1 mondtaba

)