Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Idén nekem az tetszik, hogy tényleg 6 teljesen más karakter feszül egymásnak.LG írta: Amúgy nem voltam korábban nagy PL fan, tavaly pl. alig-alig néztem angol bajnokit, de az idei szezon nagyon jó, legalábbis az első 6 versenyfutása, nem mellesleg nagyon jó focit is tolnak a nagyok.
Kis híján a tripla is meglett. Pedro is meglőtte a gólját. A nagyok ma simán hozzák a meccseiket, igy a halnapi meccsek fontossága felértékelődik.TripleH írta:Nincs Costa? Sebaj Alonso vert 2-t, Conte nagyon összerakta ezt a teamet.
Eddig a fordulóban 4 öngól volt csak.TripleH írta:Swensea meg tolt egy dupla vagy semmit, rúgott neki 2-t az Arsenal, meg csapattak 2 öngólt..![]()
![]()
Na, csak bejött. Nem tudom miért került ki ennyire a képbőlő, de remélem nem kallódik el a padon. PSG-be akár mehetne ő is, ha már Costa úgy tűnik nem megy kínába. ESPN-nek nyilatkozta, hogy nem áll szándékában menni.Kivancsi leszek Batshuayi kezdo lesz-e egyaltalan, lehet a Pedro-Hazard-Willian trio all majd ki.
Azért idén sok meccset kihagyott Kane. Kell Eriksen-nek, Alli-nak, Walker-nak és Rose-nak, hogy legyen egy ilyen célpontja a boxban. Szóval őt nehezen tudták pótolni. Elsősorban ez amiért pontokat vesztettek szerintem. Illetve Pochettino olyan intenzitást vár el, hogy nem lehet azt bírni. A rendszerének talán ez az egyetlen hátránya, hogy szimplán csak elfáradnak a játékosai a szezon alatt. Azt az összes játékosuk mondja, hogy nekik a legkeményebbek az edzéseik, de akkor sem nagyon tudják tartani ezt az iramot hosszútávon.Kegyetlen jól össze vannak rakva amúgy. Nyilván most minden összejön nekik - legalábbis gondolom, mert ha így játszanának mindig, kb vezetnék a bajnokságot -, de jó nézni amit csinálnak. 10 másodpercen belül visszaszerzik a labdát az esetek döntő többségében, középen totálisan uralják a pályát, a Rose-Walker duó meg nagyon jól bejátssza a széleket.
Hát, én ilyen egyoldalú PL meccset nem sokat láttam még..Tromort77 írta:Én megmondtam.![]()
Majd légyszi írj már a meccsről, mert én nem tudom most nézni sajnos.
Jövőre várunk a Fantasy Ligába!![]()
Hát úgy tűnik nem igazán az ilyen típusú játáksot kedveli Conte mint Batshuayi. Legutóbb amikor nem volt Costa eltiltás miatt is inkább Harazd volt hamis 9-es. A balhé előtt komoly hírek voltak, hogy Batshuayt-t kölcsön akarja adni. PSG, Whu és Swansea is komoly érdeklödő. Sőt, voltak róla hírek, hogy Llorente-t vitte volna Conte a Chelsea-be a Swansea-ból. Szereti az erős fizikumú célembereket. Pellé-t is ezért nyomatta a válogatotban. De így most érdekes lesz, hogy megtartja-e és beveti-e élsesben is.LG írta:Értem. Batshuayi-nak akkor ez komoly lehetőség, ha el rakna 1-2 gólt, akkor még érdekesebb lenne a helyzet.
Én megmondtam.palesz77 írta:
A Tottenham meg nagyon szimpatikus kis csapat. Nezem most a meccsuket, nem tudom eddig miert nem neztem szinte soha.. Eriksen kilora megvett, meg egy szep golpasszt is adott ma. Szep lassan megszeretem a PL-t lehet..
Costa nem utazott velük. Később fog csak kiderülni, hogy mi is igaz. De az összes nagyobb lap lehozta, hogy összebalhéztak Conte-val. Valami komoly gond biztos van a háttérben.LG írta: arra is választ kaphatunk, hogy mennyire kell komolyan venni a Costa ügyet.
pont ezért megy jövőre márszejbeNero. írta:Komolyabb csapatban a helye.PCsabi írta:Dimitri Payet hasn't trained this week because he says he has a back injury. West Ham paid him £1m loyalty bonus in September. (Source: Sky)
![]()
Maximálisan egyet értek, csak nehogy ő is nagyon keletre orientálódjon...Komolyabb csapatban a helye
Komolyabb csapatban a helye.PCsabi írta:Dimitri Payet hasn't trained this week because he says he has a back injury. West Ham paid him £1m loyalty bonus in September. (Source: Sky)
![]()
Elvileg Costa menni akar. Szóval fordítva van, elvileg egy ajánlat miatt van balhé.palesz77 írta:Hoppá, elvileg Conte és Costa nagyon összebalhéztak, a spanyol ügynöke már klubot keres kínában.. Daily Mail a forrás, szóval lehet el kell osztani párral, de ha minden igaz, a keretbe nincs benne - nem néztem utána. Érdekes lenne, a bajnoki esélyeiket jelentősen csökkentené Costa kiesése..
Ha meg igaz a hír, a PSG elnökének a helyében már egy csekkel a kezemben kopogtatnék a Chelseanél.