Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjunk idén a hazai mérlegük is pocsék, méretes trágyában vannak, ma tudtak hosszú idő után meccset nyerni. De reménykedni persze lehet, majd Munir elintézi őket.MessiNeymarSuarez írta:
de a Mestallába senki sem nyerni jár, és talán kezd feléledni a Valencia.
Ezekkel egyet értek, na meg megfeledkezünk arról az apró tényről, hogy jelenleg a Sevilla is előttünk van. Sok esély nincs rá, de ha a végén ők húznák be a Ligát, akkor alaposan át kéne értékelnünk a mai meccset.MichaaBee írta:Ezzel egyetértek. 8 pontos előnynél bocsánatos bűn Sevillában hagyni mind a három pontot, és azért írom, hogy 8, mert nem a 17. helyezett és évek óta önmagát kereső Valenciától várom, hogy majd megfogják őket...Bob_Marley írta:A szerencse dologgal nem értek egyet, mert minden meccsükön végig bírták erővel és addig tolták befelé a labdákat míg be nem pattant. Ez nem szerencse kérdése. Ma viszont elfogytak, öngól és pont Ramostól padlóra vágta őket, a Sevilla meg megérezte a vérszagot.
Lejtmenet kérdésben sem hiszek, itt végig kiélezett csata várható, Sevillában ki lehet kapni és a másodikat láttam inkább, de végig úgy alakult, ahogy a Rm akarta, ez lelkileg nem fogja őket tönkre vágni szerintem. Az hogy meccs közben megrogytak nem meglepő, de elég mély a keretük és egy teszem azt otthon vereség mondjuk egy Eibartól sokkal inkább lenne olyan, hogy a sajtó is rájuk szállna.
Valamivel nehezebb a sorsolásuk és van miért bizakodnunk, örüljünkis ennek a mostani fordulóban hozott 3 pontnak, de a túlzott örömtől is óva intenék azért. Bár nyilván mindannyiunk lelkének jól esik valószínűleg, hogy végre visszanyalt a fagyi a hosszabbításban.
Ezzel egyetértek. 8 pontos előnynél bocsánatos bűn Sevillában hagyni mind a három pontot, és azért írom, hogy 8, mert nem a 17. helyezett és évek óta önmagát kereső Valenciától várom, hogy majd megfogják őket...Bob_Marley írta:A szerencse dologgal nem értek egyet, mert minden meccsükön végig bírták erővel és addig tolták befelé a labdákat míg be nem pattant. Ez nem szerencse kérdése. Ma viszont elfogytak, öngól és pont Ramostól padlóra vágta őket, a Sevilla meg megérezte a vérszagot.
Lejtmenet kérdésben sem hiszek, itt végig kiélezett csata várható, Sevillában ki lehet kapni és a másodikat láttam inkább, de végig úgy alakult, ahogy a Rm akarta, ez lelkileg nem fogja őket tönkre vágni szerintem. Az hogy meccs közben megrogytak nem meglepő, de elég mély a keretük és egy teszem azt otthon vereség mondjuk egy Eibartól sokkal inkább lenne olyan, hogy a sajtó is rájuk szállna.
Jönni is fognak a pontvesztések ebben biztos vagyok. Persze itt sokan már feladták.Rivaldo11 írta:Mennyi de mennyi zakót úsztak meg a semmi középszerű játékukkal mire végre valaki elintézte őket...na remélem innen reálisabb eredményeik lesznek.
Igen, nekik sikerült, ami nekünk nem.MQuCsabi írta:Na vegre, abba a bizonyosba.Vegre osszetorte oket valaki